Νέα έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Αγγελοχωρίου

Νέα έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Αγγελοχωρίου

Νέα έκκληση προς τους πιστούς κάνε ο Ιερός Ναός Αγ. Νικολάου Αγγελοχωρίου, προκειμένου να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται, ώστε να περατωθεί η Αγία Τράπεζα που δυστυχώς απουσιάζει μέχρι στιγμής…

Η ανακοίνωση:

“Όπως είπαμε και άλλη φορά από τον Ιερό ναό μας λείπει το Ιερό Θυσιαστηριο, Η Αγία Τράπεζα μας.
Στις παρακάτω φωτο βλέπουμε το σχέδιο της ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ που ετοιμαζεται για τον ιερό ναό μας καθώς και το εμπρός θωρακιο που θα την διακοσμήσει.

Η μέχρι στιγμής βοήθεια σας ήταν πολύ ευλογημένη, όμως πάρα ταύτα η εκκλησίαστικη επιτροπή έχει συγκεντρώσει ΜΟΝΟ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ της κατασκευής της.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε για μια τελευταία φορά να γίνεται συν-κτητορες του ιερού Ναού προσφέροντας το ποσό που ο καθένας μπορεί (σε κλειστό φάκελο που θα περιέχει εκτός από το πόσο τα όνοματα των εν τη ζωή αλλά και των Κεκοιμημένων συγγενών σας τα οποία θα τοποθετηθούν εντός της Αγίας Τράπεζας κατά τον εγκαινισμό Τής και θα “αγκαλιάζουν” τα μαρτυρικά Αγία λείψανα που εντός της αργυρης θήκης θα βρίσκονται μέσα στο λεγόμενο φυτό της και έτσι θα μνημονευεστε εσείς οι πρόγονοι και απόγονοι σας και όσων τα ονοματα γράψατε έως της συντέλειας του αιώνα!

* ναός δίχως Άγία τράπεζα, είναι “άδειος” ναός.

Εκεί τελείται το μυστήριο των Μυστηρίων, εκεί χτυπάει η καρδιά όχι μόνο του ναού αλλά και η δική μας!
Θερμή παράκληση για κοινοποίηση!
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2392057490″.

Αφήστε μια απάντηση