Μόνικα Μπελούτσι: Η απόλυτη Ιταλίδα σταρ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνικα Μπελούτσι: Η απόλυτη Ιταλίδα σταρ στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απόλυτη Ιταλίδα σταρ χάρισε στον Άγγελο Λαμπίδη, τον τυχερό ρεπόρτερ του Live News, ένα ζεστό χαμόγελο καθώς κατευθύνεται στο αυτοκίνητό της.

Η Θεσσαλονίκη ζει σε ρυθμούς Μόνικα Μπελούτσι. Η πανέμορφη Ιταλίδα μένει σε πασίγνωστο παραλιακό ξενοδοχείο με υπέροχη θέα του Θερμαϊκού από την σουίτα της. Σεμνή, χωρίς σνομπισμό άλλων σταρ, θα βγει στους δρόμους της πόλης αφού έφαγε το πρωινό της με κρουασάν, μέλι και κέικ.

Η Θεσσαλονίκη στο «πόδι» για την Μπελούτσι

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την απόλυτη, για πολλούς, καλλονή και ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι. Κρατούν πλακάτ με μηνύματα λατρείας, φωνάζουν το όνομα της και η ηθοποιός δεν θα τους απογοητεύσει.

Πριν μπει στην αίθουσα σκόρπισε χαμόγελα που έκαναν την λαμπερή της παρουσία εκθαμβωτική. Τα κεφάλια γύρισαν μόλις η Μπελούτσι πάτησε στο κόκκινο χαλί και η κατάμεστη σάλα υποκλίθηκε στην παγκόσμια σταρ που έλαμπε ακόμα και στο αυστηρό μαύρο σύνολο που φόραγε.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι στη συμπρωτεύουσα για να παρουσιάσει την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» με φόντο το «Έτος Μαρία Κάλλας», με τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση της κορυφαίας σοπράνο.

Η αναλλοίωτη γοητεία της Μαλένας

Η Μαλένα του 2.000 κρατάει το στυλ και την γοητεία της ανέπαφα από τον χρόνο ακόμα και τώρα στα 59 της αποδεικνύοντας πως η λάμψη της ξεπερνάει την εικόνα της καλλονής που είχε κερδίσει στα νιάτα της, με το πρώτο βλέμμα το κοινό και κυρίως τους άνδρες που στην όψη της είδαν την ενσάρκωση της απόλυτης γυναίκας.

Οι διακοπές της στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Πάρο, θα αναδείξουν την ίδια και την κόρη της σαν μια αναδυόμενη Αφροδίτη, με τις καλλονές να ποζάρουν στον φακό και τους σφυγμούς να ανεβαίνουν.

Η αγάπη αυτή θα ολοκληρωθεί με την αγορά μιας φανταστικής βίλας στην Πάρο και έτσι δεν χρειάζεται να φιλοξενείται πια στο σπίτι αστρολόγου, που ήταν φίλη της.

Το πρόγραμμα της Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη

Στο πρόγραμμα της Μπελούτσι το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης έχει μεριμνήσει και για την γνωριμία της με τους μεζέδες της συμπρωτεύουσας.

Η σχέση της με την Μαρία Κάλλας
Η εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι μπορεί τώρα να είναι στην Θεσσαλονίκη, αλλά έκανε την Αθήνα να της υποκλιθεί και όταν βρέθηκε στο Ηρώδειο με αφορμή την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» το 2021.

Η ντίβα της υποκριτικής εκθείασε στην σκιά της Ακρόπολης της ελληνική ιστορία.

Η καλλονή κόρη της Μπελούτσι

Όσο για την κόρη της καλλονής ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της και ήδη έχει παίξει σε διαφημίσεις.

Κάποιοι θα πουν πως μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, κάποιοι πως η μητέρα της έχει αξεπέραστη ομορφιά και άλλοι θα πουν πως το νέο μοντέλο έχει αφήσει πολύ πίσω του το παλιό.

Οι δύο γυναίκες δεν νοιάζονται για το τι λέει ο κόσμος και θα ποζάρουν δίπλα δίπλα με αυτοπεποίθηση.

Το σίγουρο είναι πως η μικρή Ντέβα από πολύ μικρή είχε σταρ quality, όπως τότε που διέκοψε συνέντευξη της Μόνικας Μπελούτσι για να της δώσει βραχιόλια.

Θα πάρει η Ντέβα το στέμμα της πανέμορφης μητέρας της; Το ερώτημα έχει μπει από καιρό και η απάντηση θα έρθει μετά από πολλά χρόνια, αφού η μητέρα της Μόνικα παραμένει εντυπωσιακά εκθαμβωτική για να αφήσει ακόμα και την κόρη της να της κλέψει την λάμψη της.

Δείτε από το Live News του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση