Μπάχαλο στο ΚΙΝΑΛ με την παρέμβαση Παπανδρέου-Ενταση με Λοβέρδο

Μπάχαλο στο ΚΙΝΑΛ με την παρέμβαση Παπανδρέου-Ενταση με Λοβέρδο

Ολο και χειρότερα γίνονται τα πράγματα στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, απ΄ ότι φαίνεται, θέλει να αποκτήσει (εκ νέου) ρόλο στο κόμμα.

Οπως δείχνουν τα πράγματα οι επαφές που επιχειρεί με τους υποψήφιους προέδρους, δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς ουδείς, πλην του Βασίλη Κεγκέρογλου, δεν δέχεται να αποσύρει την υποψηφιότητά του, όπως ζητά ο κ. Παπανδρέου, προκειμένου να υπάρξει ενότητα.

Μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ζήτησε να μάθει την ιδιότητα υπό την οποία ο κ. Παπανδρέου κάνει όλες αυτές τις επαφές, χωρίς να του έχει ζητήσει κανείς!

Ο Λοβέρδος, αποτελεί τούτη την ώρα το μεγαλύτερο “αγκάθι” στην προσπάθεια που επιχειρεί ο Παπανδρέου, ώστε να ελέγξει και πάλι τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο, έπαψε να είναι μέλος, από τότε που δημιούργησε το ΚΙΔΗΣΟ!

Υπ΄ αυτά τα δεδομένα η σύγκρουση στο ΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να αποφευχθεί, πηγαίνοντας με ένταση  στην εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου. Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, είναι οι σίγουροι μονομάχοι, με τον Παπανδρέου να ανακοινώνει την οριστική του απόφαση αύριο ή μεθαύριο και τον Χάρη Καστανίδη να περιμένει…

Οσο για τους υπόλοιπους (Γερουλάνος, Χρηστίδης);   Μάλλον δεν προλαβαίνουν…

 

Αφήστε μια απάντηση