Μπάχαλο με το κουκλοθέατρο της Επανομής: Αλλα λέει ο Δήμος, άλλα το ΔΗΠΠΑΚΥΘ…

Μπάχαλο με το κουκλοθέατρο της Επανομής: Αλλα λέει ο Δήμος, άλλα το ΔΗΠΠΑΚΥΘ…

Το ότι, επί της ουσίας, γραφείο τύπου δεν υφίσταται στον Δήμο Θερμαϊκού, είναι κάτι γνωστό και συνάμα, λυπηρό. Η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία είναι στο πικ, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται να ενημερώσει τον κόσμο ούτε καν για τα αυτονόητα…

Από το σημείο αυτό, όμως, εώς να δημιουργείται μπάχαλο ακόμα και με μια παράσταση κουκλοθεάτρου είναι κάτι που μας ξεπερνά. Σήμερα, λοιπόν, από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Θερμαϊκού ενημερωνόμαστε πως αύριο (27 Δεκεμβρίου) έχει κουκλοθέατρο στην Επανομή.

Στις 23 Δεκεμβρίου όμως, ο Παναγιώτης Τροκάνας, εκ μέρους του ΔΗΠΠΑΚΥΘ, με έκτακτη ανάρτησή του, μας ενημέρωσε πως λόγω πανδημίας όλες οι εκδηλώσεις του οργανισμού (μεταξύ αυτών και το κουκλοθέατρο στην Επανομή) ακυρώνονται.

Τελικά τι ισχύει ρε παιδιά;

Οπως αντιλαμβάνεστε, το κουκλοθέατρο είναι μόνο η αφορμή για να θίξουμε, για άλλη μια φορά, το πρόβλημα επικοινωνίας που αντιμετωπίζει ο Δήμος Θερμαϊκού ο οποίος δεν ενημερώνει ποτέ και για τίποτα! Ούτε για τα δημοτικά συμβούλια, ούτε για την πορεία της πανδημίας, ούτε για θέματα της καθημερινότητας, απολύτως τίποτα.

Ομως κι όταν αποφασίζει να ανεβάσει κάτι (έτσι για να δικαιολογηθούν κάποιοι μισθοί) τα κάνει σαλάτα…

Η επικοινωνιακή πολιτική (ο Θεός να την κάνει) έχει “ανατεθεί” σε κάποια σελίδα (της πλάκας) στο facebook (!!!) η οποία εν μέσω εκατοντάδων ορθογραφικών λαθών σε κάθε ανάρτηση, προσπαθεί να μας “ενημερώσει” για ότι… καλό γίνεται στον τόπο μας.

Ελεος…

Αφήστε μια απάντηση