Μπάχαλο με τους Ρομά στο δημοτικό συμβούλιο

Μπάχαλο με τους Ρομά στο δημοτικό συμβούλιο

Δημοτικό συμβούλιο παρωδία ήταν αυτό που έγινε σήμερα με μοναδικό (έκτακτο) θέμα την εγκατάσταση κάποιων (αρκετών) Ρομά στην περιοχή της Ναυτικής Σχολής, στη Μηχανιώνα.

Παρόντες ήταν φυσικά, μεταξύ άλλων, οι 14 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης που προκάλεσαν την συνεδρίαση, αλλά και αρκετοί Ρομά.

Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται με απλά λόγια, καθώς επρόκειτο για “χάβρα ιουδαίων”. Ο ένας μιλούσε πάνω στον άλλο, με τον δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, να υπογραμμίζει τις ιδιοκτησίες που έχουν αγοράσει οι άνθρωποι αυτοί στην περιοχή με αποτέλεσμα το μικρό περιθώριο ελιγμών από πλευράς του Δήμου.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαυρομάτης, στάθηκε στις ακαθαρσίες και στα προβλήματα που προκαλούν με την συμπεριφορά τους (οι Ρομά), έχοντας έντονο διάλογο με τον δήμαρχο.

Κάπου εκεί επήλθε “έκρηξη” με όλους να μιλούν και να φωνάζουν και τον Γιώργο Τσαμασλή να αποχωρεί εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την όλη ατμόσφαιρα, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αντιπολίτευση γι αυτό το σόου.

Αίσθηση προκάλεσαν οι θέσεις (υπέρ των Ρομά!!!) που πήραν τόσο ο Γιώργος Χατζηβαλάσης, όσο και η Ντίνα Μώραλη.

Στο τέλος κι ενώ είχαν αποχωρήσει σχεδόν όλοι, το θέμα παραπέμφθηκε στην Οικονομική Επιτροπή, χωρίς σαφές διακύβευμα…

Αφήστε μια απάντηση