Μπάλα παντού! “Μάχες” σε Μηχανιώνα, Επανομή, Αγγελοχώρι και Μεσημέρι

Μπάλα παντού! “Μάχες” σε Μηχανιώνα, Επανομή, Αγγελοχώρι και Μεσημέρι

Πάρα πολύ πλούσια είναι η σημερινή αθλητική δραστηριότητα που αφορά τις ομάδες της περιοχής μας και μάλιστα με κρίσιμες αναμετρήσεις.

Στην Γ΄ Εθνική, ο Ποσειδώνας στην τελευταία αγωνιστική του παράσταση για φέτος, εντός Μηχανιώνας, υποδέχεται την ομάδα των Γιαννιτσών. Με νίκη, σχεδόν καθαρίζει την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία και μπορεί να το πραγματοποιήσει, διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβιβαστεί και έρχονται παντελώς αδιάφοροι για το ματς.Στα συν για τον προπονητή, Αγγελο Ζαζόπουλο, η επιστροφή του Κουτσικοβαγγέλη ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η διοίκηση του Ποσειδώνα κάνει έκκληση στον κόσμο να δώσει το παρών στο γήπεδο: “Η στιγμή του τελευταίου εντός έδρας παιχνιδιού της σεζόν έφτασε. Στις 16:00 ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό γήπεδο Μηχανιώνας, εκεί όπου ο Ποσειδώνας υποδέχεται την Αναγέννηση Γιαννιτσών για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να παραμείνει στην κατηγορία. Σας χρειαζόμαστε όλους στις κερκίδες του γηπέδου, να γίνετε ο 12ος παίχτης και να πάρουμε ΟΛΟΙ μαζί μια πολύ σημαντική νίκη. ΠΑΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΡΑ”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Στην Επανομή, η Αναγέννηση, μετά το πατατράκ του 4-0 στα Διαβατά και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, επανέρχεται στην Α1 και στρέφει αποκλειστικά, πια, την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Σημερινός αντίπαλος είναι η Καρδία, στις 17:00.

Νωρίτερα απ΄ όλους, στην Α΄ κατηγορία, ο Κεραυνός Αγγελοχρίου ως… πρωινός τύπος που είναι, στις 11:30, υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, τον Αστέρα Ραιδεστού, στη σκιά της απώλειας του Νίκου Παρούτογλου, ενώ για τον ίδιο όμιλο, την ίδια ώρα η Νίκη παίζει στο Μεσημέρι με τον Ατρόμητο Τριαδίου.

Για την Β΄ κατηγορία στις 5 το απόγευμα ο Αχιλλέας Περαίας έχει πολύ δύσκολη έξοδο στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης.

Χθες, για το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την υποδομή του Μαραθώνα στην Καλαμαριά, όμως παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με 31 βαθμούς!

Στο μπάσκετ, για την Γ΄ Εθνική, ο Ζέφυρος πάει στα Διαβατά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ιωνικό, στις 5 το απόγευμα.

Αφήστε μια απάντηση