Μισαλέμης κατά Χατζηβαλάση: ” Οταν σε βλέπω δεν μου φτάνει ούτε ένα κιβώτιο σόδες…”

Μισαλέμης κατά Χατζηβαλάση: ” Οταν σε βλέπω δεν μου φτάνει ούτε ένα κιβώτιο σόδες…”

Με μακροσκελή τοποθέτησή του απάντησε ο αντιδήμαρχος, Ιωσήφ Μισαλέμης, στην ανάρτηση του Γιώργου Χατζηβαλάση, που αφορά την Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου. Με σκληρές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς ο κ. Μισαλέμης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση εναντίον του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Άνανδρη και άκρως ψευδείς συκοφαντική δυσφήμηση δέχτηκα από «αρχηγό» δημοτικής παράταξης που μας μιλάει για ανικανότητα και κακή διαχείριση. Ο ίδιος βέβαια ξεχνάει, ή μάλλον θέλει να ξεχάσει, ότι στο πρόσφατο παρελθόν ήταν στέλεχος μεγάλου οργανισμού της Θεσσαλονίκης τον οποίο οδήγησε σε ολική καταστροφή και θέλει να κρύψει το πως έκλεισε η επαγγελματική του καριέρα.

Ευτυχώς απομακρύνθηκε από τη θέση του και έτσι ανανεώθηκε ο οργανισμός. Ο ίδιος κύριος εμφανίστηκε από το πουθενά το 2019 ως πολιτική παρένθεση, μία πολιτική παρένθεση που ευτυχώς για όλους μας θα έχει πολύ σύντομη διαδρομή. Κατάφερε να πάρει μια παράταξη που είχε 19%, και την έριξε στο 7%. Πιο απλά επειδή ήξεραν οι δημότες τι μέρος του λόγου είναι, δεν τον τίμησαν με την ψήφο τους. Ενώ αυτοί που τον έφεραν δεν τον γνώριζαν. Ήταν υποχρεωμένος να πληροφορηθεί σωστά για συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία δεν τα είχε ζήσει (Λόγω δικών του περιπετειών). Αντιθέτως προτίμησε να ακούσει το φάντασμα του παρελθόντος και να συμπράξει μαζί του. Καλό είναι οι δημότες μας να ξέρουν πως όταν μία κακή πολιτική παρένθεση ενώνεται με το φάντασμα του παρελθόντος, για να αρπάξουν το μέλλον, φέρνει ως αποτέλεσμα την εικόνα στο τέλος του άρθρου. Μήπως πριν προβείς σε αυτήν την επίθεση έπρεπε να ρωτήσεις τον κύριο Μαυρομάτη, για να σου πει ότι:

1. Αναλάβαμε την εταιρεία το 2014 με χρέη 58.000 € από την προηγούμενη διοίκηση.
2. Ο Δήμος Θερμαϊκού δεν έβαλε ούτε 1 € για την λειτουργία της.
3. Αυτά τα λεφτά που θα εισπραχθούν ως μισθοί θα πρέπει να επιστρέφονται τα 300€ ευρώ ανά μήνα.
4. Υπήρχε φραγή Α.Φ.Μ. από την προηγούμενη διοίκηση και για να ανοίξει πληρώσαμε από την τσέπη μας στην εφορία.
5. Παρά την μη στήριξη της τότε διοίκησης, η Τ.Ε.Θ. παρέλασε στη 5η λεωφόρο Νέας Υόρκης Αλλά και συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία σε εκθέσεις στο Ντουμπάϊ, την Μόσχα, την Βουδαπέστη, το Λονδίνο, το Βελιγράδι, τη Σόφια, το Βερολίνο και την Philoxenia. Χωρίς να εκταμιεύσει ούτε 1 € από τα ταμεία του Δήμου.

Αν είχες την στοιχειώδη γνώση των λεγομένων και των πράξεών σου θα περίμενες να τα πάρουμε και μετά να δεις το που θα πάνε αυτά τα χρήματα. Όσον αφορά το αναληθές για τα 25.000 € που λες ότι και καλά εισέπραξα, θα αποδεχθεί η αλήθεια! Ασφαλώς όταν είπα να ρωτηθεί ο κύριος Μαυρομάτης, ήταν κάτι τελείως ρητορικό. Δεν θα έπρεπε να ρωτήσεις τον κύριο Βεργίδη που ήτανε αντιπρόεδρος για έξι χρόνια; Δεν θα έπρεπε επίσης να ρωτήσεις τον κύριο Ρομπέση που ήταν διευθύνων σύμβουλος; Τον κύριο Παράσχου που ήταν μέλος της Τ.Ε.Θ. από την αντιπολίτευση και στήριξε τις δράσεις της; Και τέλος τον κύριο Μαντζάναρη ο οποίος διετέλεσε τελευταίος πρόεδρος; Επίσης να αναρωτηθείς και τι έχουνε υποστεί αυτοί οι άνθρωποι ψυχολογικά και οικονομικά από αυτή την κατάσταση.
Συμπερασματικά δική σου ήταν η επιλογή αλλά και η σκοπιμότητα για αυτά που γράφεις και ψευδώς διαδίδεις. Δε σου είπε η προηγούμενη διοίκηση ότι αρνήθηκε το κλείσιμο της εταιρείας παρά τα τρία χρόνια ζημιών φοβούμενη το πολιτικό κόστος;

Όσον αφορά το κομμάτι της καταγωγής ,εσύ δυστυχώς για την Ελλάδα είσαι γεννημένος Έλληνας. Εγώ όμως πιστεύω πως Έλληνα σε κάνει η παιδεία, κάτι που σου λείπει, και όχι το αν γεννήθηκες εδώ!!!
Σύντομα οι δημότες μας θα κληθούν να κρίνουν τα βιογραφικά αλλά και το τι έχει κάνει ο καθένας για τον τόπο του τα τελευταία 30 χρόνια.

Από την εμφάνιση σου το 2019 μέχρι και σήμερα μια αλήθεια μπόρεσες και είπες απευθυνόμενος στον Δήμαρχο, πως «αν δε μας χωνεύεται, πιείτε μία σόδα». Ομολογώ πως όταν σε βλέπω, διαβάζω αυτά που γράφεις και ακούω αυτά που λες, δεν μου φτάνει ούτε ένα κιβώτιο σόδες.

Και τέλος όσον αφορά την τσίπα που ανέφερες θα σε παρότρυνα να κοιτάξεις τη δική σου επαγγελματική καριέρα και το πως έκλεισε”

Αφήστε μια απάντηση