Μητσοτάκης: “Ζήτω η Νέα Δημοκρατία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μητσοτάκης: “Ζήτω η Νέα Δημοκρατία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Την εναρκτήρια ομιλία στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκινώντας την ομιλία του, τόνισε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων και επισήμανε ότι είναι πιστός στη δέσμευση να γίνεται συνέδριο κάθε χρόνο. Μάλιστα, επισήμανε τη δημοκρατικότητα των διαδικασιών, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα -χωρίς να τον κατονομάσει-, κάνοντας λόγο για μη δημοκρατικές διαδικασίες, με έναν μόνο υποψήφιο αρχηγό.

Το Συνέδριο του κόμματος μας θα γίνεται κάθε χρόνο, οι πόρτες του θα είναι ανοιχτές και ο αρχηγός του θα εκλέγεται από τις χιλιάδες μέλη και φίλους, η Νέα Δημοκρατία είναι όλης της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων. Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά, γιατί ένα συνέδριο δεν είναι τακτικό εάν γίνεται κάθε 6 χρόνια, εάν δεν αναζητά τις αιτίες της ήττας και ο ένας και μοναδικός υποψήφιος αρχηγός έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του. Όταν με εκλέξατε πρόεδρο της ΝΔ δεσμεύθηκα να μεγαλώσω την παράταξη μας και αυτήν την δέσμευση τήρησα στο ακέραιο» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός και κατέληξε “Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!”

Δείτε όλη την ομιλία του:

Αφήστε μια απάντηση