Με φιλάθλους στη Λάρισα ο Περσέας-Φεύγει λεωφορείο από την Περαία

Με φιλάθλους στη Λάρισα ο Περσέας-Φεύγει λεωφορείο από την Περαία

Με την στήριξη των φιλάθλων του θα επιχειρήσει την άνοδο στην Pre League του γυναικείου βόλεϊ ο Περσέας. Η ομάδα της Περαίας “ναυλώνει” πούλμαν και εξέδωσε ανακοίνωση:

“Όσοι φίλοι της ομάδας θέλουν τα ταξιδέψουν στη Λάρισα για τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/4 στις 20:00 να δηλώσουν συμμετοχή ως αύριο το πρωϊ στα σχόλια ώστε να κλείσουμε λεωφορείο”

Οσο για τους άνδρες; Δεν τα κατάφεραν χθες, ηττήθηκαν από τη ΧΑΝΘ και μοιραία έχασαν την άνοδο…

“Α2 Εθνική Ανδρών.
Δεν τα κατάφεραν τα αγόρια μας χθες, καθώς η ΧΑΝΘ ζευγάρωσε τις νίκες της και στέφθηκε πρωταθλήτρια παίρνοντας την άνοδο στη Pre League κατηγορία.
Πολλά συγχαρητήρια κι ευχές για καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, στην ομάδα της ΧΑΝΘ.
Η χρονιά όμως, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί για εμάς και γι’ αυτό δίνουμε πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τον προπονητή μας!!
Ο Περσέας συνεχίζει να πρωταγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά στις Εθνικές κατηγορίες του ανδρικού βόλεϊ εδραιώνοντας τον έτσι ως μια ισχυρή δύναμη του αθλήματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δήμο Θερμαϊκού.
Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο μας κ. Καραδημήτρα για τη συνεχή και αμείωτη στήριξη που χωρίς αυτόν όλα θα ήταν σχεδόν αδύνατα.
Όνειρο μας, με τη στήριξη και του Δήμου μας, που τη χρειαζόμαστε πολύ ,να πάμε ακόμα πιο ψηλά, να προάγουμε τα υγιή αθλητικά ιδεώδη και να γεμίζουμε τα γήπεδα με χαρούμενα παιδιά όπως χθες στο κατάμεστο Κάππα.
Πάμε Περσέας!!”, αναφέρουν σε άλλη σχετική ανακοίνωση οι “πορτοκαλί”.