Με το βλέμμα στη κλήρωση οι άνθρωποι του Ποσειδώνα

Με το βλέμμα στη κλήρωση οι άνθρωποι του Ποσειδώνα

Η πιο μεγάλη μέρα (μέχρι την επόμενη) είναι αύριο για την οικογένεια του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, καθώς θα μάθουν τη σειρά των αγώνων μπαράζ, κάτι πολύ σημαντικό, δεδομένου πως έχει μεγάλη σημασία ποιους δυο θα αντιμετωπίσουν εντός και ποιους εκτός έδρας σ΄ αυτό το μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων αγωνιστικών, το οποίο ξεκινά την προσεχή Κυριακή 13 Ιουνίου.

Στα γραφεία της ΕΠΟ, λοιπόν, κρίνεται κατά πολύ η προδιάθεση αυτών των μπαράζ και σε τι μπορεί να ελπίζει ο Ποσειδώνας στη προσπάθεια που θα κάνει για άνοδο στη Superleague 2.

Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Γιώργου Αμανατίδη έχει σήμερα ρεπό και από αύριο μπαίνει στη τελική ευθεία ενόψει των σημαντικότερων αγώνων στην ιστορία της ομάδας. Ο προπονητής δεν περιμένει ασφαλώς την κλήρωση για να “σκανάρει” τους αντιπάλους (θυμίζουμε πρόκειται για τις: Αναγέννηση Καρδίτσας, Αχέρωντα Καναλακίου, Ορφέα Ξάνθης και Διαγόρα Στεφανοβίκειου), τους έχει όλους παρακολουθήσει και απλά αυτός που θα τύχει πρώτος στην κλήρωση θα καθορίσει και την προετοιμασία μέχρι την Κυριακή.

Το BestCity.gr, θα παρακολουθεί βήμα-βήμα τη συμμετοχή του Ποσειδώνα στη διαδικασία των μπαράζ και θα σας ενημερώνει με καθημερινά ρεπορτάζ μέχρι την τελική άνοδο!

Αφήστε μια απάντηση