Με επισημότητα η γιορτή για τα 10 χρόνια της Skies-Συγκινημένος ο Πασχάλης Σαμαράς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Με επισημότητα η γιορτή για τα 10 χρόνια της Skies-Συγκινημένος ο Πασχάλης Σαμαράς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+2 ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν χθες βράδυ, στην Περαία, τα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας της Σχολής Εκπαίδευσης Πιλότων “Skies Aviation Academy”. Μια Σχολή που κοσμεί την περιοχή μας και της προσδίδει εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό κύρος!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Σχολή και να τα πουν με τον εμπνευστή και δημιουργό της εταιρίας, Πασχάλη Σαμαρά, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Δείτε τον χαιρετισμό που απηύθυνε:

Η Skies γέμισε από εκπροσώπους της δημόσιας ζωής του τόπου. Το παρών έδωσαν οι βουλευτές, Θόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Κούβελας, ο δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής, ο δήμαρχος Θέρμης, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Γιουτίκας, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Κούτουκας, Ιωσήφ Μισαλέμης, Σωκράτης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, Αντώνης Ζαβέρκος, ο Δημήτρης Καπλάνης, ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο Αντώνης Ματζάρης, ο Νίκος Παράσχου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιάννης Τζιφόπουλος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Αντώνης Σαμαράς, ο Σάκης Χρυσάφης από τον σύνδεσμο καφέ μπαρ-ψητοπολών και αρκετός κόσμος που ήρθε να ευχηθεί στον κ. Σαμαρά και στα παιδιά του, Χρήστο και Κωνσταντίνο, που αποτελούν τους συνεχιστές του εγχειρήματος.

Η βραδιά διανθίστηκε από υπέροχους ήχους σαξόφωνου:

Δείτε κι άλλες φωτό από τον φακό του Βασίλη Ραφτόπουλου για το BestCity.gr:

Αφήστε μια απάντηση