Με ήρωα Καρσίκη η Νίκη Μεσημερίου νίκησε στη Ραιδεστό-Διπλό της Αναγέννησης Ν. Επιβατών στον Αη Γιώργη

Με ήρωα Καρσίκη η Νίκη Μεσημερίου νίκησε στη Ραιδεστό-Διπλό της Αναγέννησης Ν. Επιβατών στον Αη Γιώργη

Μέσα σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο η Νίκη Μεσημερίου έφυγε με τους 3 βαθμούς της νίκης κερδίζοντας στη Νεα Ραιδεστο τον τοπικό Αστέρα με 0-2!

Η Νίκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχασε σωρεία ευκαιριών πριν ο Ερσι Τοσκα ανοίξει το σκορ στο 25′ του αγώνα, ενώ 10 λεπτά νωρίτερα στη μοναδική επίσκεψη του Αστέρα στα καρέ των “πορτοκαλί” για το 1ο ημίχρονο ο Μάνος Καρσικης έδειξε την κλάση του καθώς εσωσε την ομάδα του σε τριπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Νίκη συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με Ερσι, Βλαχογιωργο κ Κλαιντι να μη μπορούν να διπλασιάσουν τα τέρματα.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν αλλά η όποια τους προσπάθεια σταματούσε στην σωστή αμυντική λειτουργία της Νίκης και στην εξαιρετική μέρα του Καρσικη. Με την ομάδα του Μεσημερίου να συνεχίζει να χάνει κλασσικές ευκαιρίες το δεύτερο γκολ ήρθε πάλι από τον Ερσι Τοσκα ο οποίος “κρεμασε” άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το τελικό 0-2.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Νίκη τελείωσε τον αγώνα με τέσσερις 16χρονους ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία (!) ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δώσουμε στον τερματοφύλακα Μάνο Καρσικη ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση παίζοντας μάλιστα στο τελευταίο 25λεπτο ουσιαστικά με ένα πόδι καθώς τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό κ ο έτερος τερματοφύλακας, Μιχάλης Παπίας, απουσίαζε λόγω ασθενείας.

Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Τάσου Μιχαηλίδη έφτασε τους 27 βαθμούς κ ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ είναι μοναδική ομάδα του ομίλου που έχει σκοράρει κ στα 14 ματς του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, η Αναγέννηση Ν. Επιβατών, συνεχίζοντας το διακοπέν ματς από το 38΄, κόντρα στη Δόξα Τούμπας, στο γήπεδο του Αγίου Γεωργιου, επικράτησε με 0-3 παραμένοντας εμφατικά στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της στη Γ΄ κατηγορία.

Αφήστε μια απάντηση