Μεϊμαρίδης: ” Κόψτε τα χόρτα πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα”

Μεϊμαρίδης: ” Κόψτε τα χόρτα πριν θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα”

Αγωνιώδης έκκληση του προέδρου της Κοινότητας Αγγελοχωρίου, Νίκου Μεϊμαρίδη, ο οποίος προειδοποιεί για τον κίνδυνο που υπάρχει από τον μη καθαρισμό της παρόδιας βλάστησης. Εχει ιδιαίτερη σημασία το ύφος της επιστολής από έναν άνθρωπο ο οποίος αποφεύγει τις υπερβολές και για να φτάσει σε αυτό το σημείο, μάλλον το θέμα είναι πολύ σοβαρό…

Διαβάστε την επιστολή του προς την Πολιτική Προστασία του Δήμου Θερμαϊκού:

“Ενημερωτικά κοινοποιώ το email που έστειλα στην Πολιτική Προστασία σχετικά με το κόψιμο των χόρτων στους αγροτικούς δρόμους. Σας γνωρίζουμε ότι στην Κοινότητα Αγγελοχωρίου πέρα από τον κεντρικό δρόμο δεν έχει γίνει κανένας καθαρισμός της παρόδιας βλάστησης στους αγροτικούς δρόμους.
Τα χόρτα έχουν φτάσει ή και ξεπεράσει το ένα μέτρο, μπαίνουν μέσα στους δρόμους με αποτέλεσμα από δρόμοι δύο αυτοκινήτων να έχουν καταλήξει δρόμοι ενός αυτοκινήτου.
Ο μεγαλύτερος όμως κίνδυνος από αυτήν την κατάσταση είναι η εύκολη εκδήλωση πυρκαγιών και η ακόμη πιο γρήγορη μετάδοση των.
Ζητάµε τον άμεσο καθαρισμό των παρόδιων χόρτων, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι το Αγγελοχώρι είναι καθαρά αγροτικό χωριό και έχει πολλές κατοικίες χτισμένες σε αγροκτήματα με αυξημένο τον κίνδυνο για πυρκαγιά.
Ελπίζω στο παρόν email να δοθεί η πρέπουσα προσοχή ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε ανθρώπινα θύματα.
Αγγελοχώρι 20-6-2024
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγγελοχωρίου
Μεϊμαρίδης Νίκος”