Μεγάλα παιχνίδια: Ποσειδών Μηχανιώνας-Πανθρακικός, Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Καστοριά (15:00)

Μεγάλα παιχνίδια: Ποσειδών Μηχανιώνας-Πανθρακικός, Κεραυνός Αγγελοχωρίου-Καστοριά (15:00)

Δύο ιστορικές ομάδες με παρουσία στην Α΄ Εθνική θα παίξουν μπάλα στα γήποδα του Θερμαϊκού. Πανθρακικός και Καστοριά προσπαθούν να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα και φιλοξενούνται το μεσημέρι σε Μηχανιώνα και Ν. Επιβάτες αντίστοιχα.

Πιο αναλυτικά:

Στο γήπεδο της Μηχανιώνας ο Ποσειδώνας θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό με την σχετικά πρόσφατη παρουσία του στη Superleague.

“Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικο δουλέψαμε πολύ και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί μας δίνει τεράστια πνοή και ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο”, λέει ο Δημήτρης Λαγόντζος λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής.

Στο γήπεδο των Νέων Επιβατών ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου περιμένει την Καστοριά. Ματς πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα που κάποτε στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας! Η ομάδα του Κώστα Γαλτσίδη θα παραταχθεί με όπλο την καλή ψυχολογία μετά την πρώτη άνετη νίκη, με 5-0 εκτός κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς, ποντάροντας στην ώθηση του κόσμου.

Μοναδικός απών είναι ο Μεληκιώτης, που κρίθηκε ανέτοιμος από το τεχνικό τιμ, ενώ στην 20μελή αποστολή του Κεραυνού συμπεριλήφθηκαν οι Παπαδόπουλος, Γκάκος, Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Μουρατίδης, Κόμνος, Μετάι, Σολομωνίδης, Συμεωνίδης, Πορτοκαλάς, Γ. Νικολίτσας, Σπ. Νικολίτσας, Τελιέ, Δαβής, Αλεξόπουλος, Φροσύνης, Ζορπίδης, Θεοδωρίδης, Κατσιάκης.

Για την Α1 κατηγορία σε πρωινή μάχη στις 11:00 η Αναγέννηση Επανομής φιλοξενείται στην Καλαμαριά από τον Ποσειδώνα, ενώ στις 15:00 στα Βασιλικλα, για την Α΄ κατηγορία, η Νίκη Μεσημερίου κοντράρεται με τον τοπικό Αετό.

Αφήστε μια απάντηση