Μαυρομάτης: “Όσο και να φωνάζεις το ψέμα δεν γίνεται αλήθεια”

Μαυρομάτης: “Όσο και να φωνάζεις το ψέμα δεν γίνεται αλήθεια”

Νέα ανακοίνωση από τη “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη για το θέμα των κυκλικών κόμβων. Ενα θέμα το οποίο απασχολεί την περιοχή μας, καθώς συζητιέται ευρέως η χρησιμότητα αυτής της επιλογής και όχι της διαπλάτυνσης του δρόμου, όπως είχε δρομολογηθεί…

Η ανακοίνωση:

“Πράγματι, αποτελεί η ικανότητα κάποιος να κάνει το άσπρο- μαύρο. Έτσι, λοιπόν, και ο Δήμαρχος, αλλά και ο αντιδήμαρχος οικονομικών, -με μεγαλύτερο σθένος, γιατί άραγε, μήπως φοβάται ότι θα χάσει το δαχτυλίδι διαδοχής; προσπάθησαν μια απλή υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τη χρηματοδότηση των μελετών των κυκλικών κόμβων να την περάσουν ως… κατασκευή του έργου των κόμβων!!!
Σημειώνουμε ό,τι πριν από ένα έτος εγκρίθηκε με την υπ. 341/20 ΑΟΕ η προγραμματική αυτή σύμβαση ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Θερμαϊκού, και με καθυστέρηση ενός έτους εγκρίθηκε και από την ΠΚΜ, γι’ αυτό και κλήθηκε ο Δήμαρχος για την υπογραφή.

Αυτή η ειδοποιός διαφορά, της χρηματοδότησης δηλαδή της μελέτης των κόμβων, που θα γίνει μετά από διαγωνισμό η ανάθεση σε μελετητή, και μετά από τη λήψη όλων των απαραίτητων αδειοδοτήσεων και την ανεύρεση των πόρων της κατασκευής, θα γίνει η υλοποίηση τους, προφανώς και δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτή από τους αναγνώστες της ανακοίνωσης, και έτσι κατά τη «σοφή» λογική τους, πήραν τη λεγόμενη παράταση χρόνου, εξαγγέλλοντας το… ΕΡΓΟ του ΜΗΝΑ!

Διαγράφοντας το έργο της διαπλάτυνσης του περιφερειακού δρόμου Περαίας – Ν. Μηχανιώνας που είχαμε δρομολογήσει με την ΠΚΜ για να ολοκληρωθούν οι ανάλογες μελέτες.

Στερεύοντας, δε, από επιχειρήματα επαναφέρουν το θέμα των απορριμμάτων για το οποίο είναι βέβαιο πως ο λογαριασμός έρχεται φουσκωμένος (μετά την απαράδεκτη σύμβαση των 10 εκατομμυρίων ευρώ που φόρτωσαν στις πλάτες των συνδημοτών μας).

Από το ένα θέμα στο άλλο, δηλαδή, χωρίς συγκροτημένη σκέψη και ολοκληρωμένο νόημα, πιστοί στην πρακτική Γκέμπελς τον οποίο επικαλούνται συνεχώς, προφανώς κοιτάζοντας τα πρόσωπά τους στον καθρέφτη…

Αλλά, δεν είναι η πρώτη φορά που θολώνουν τα νερά. Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος για το 9ο Νηπιαγωγείο, με το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό του νέου σχολείου, μας λέει …..«Προσέχουμε τα παιδιά μας σαν τα μάτια μας..», φυσικά η ανακοίνωση αφορούσε την απόφαση την ΠΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης σχετικά με τα όρια του 9ου Νηπιαγωγείου. Αφήνει όμως έντεχνα με αυτό τον τρόπο, την εντύπωση ότι πρόκειται για έργο της διοίκησής του, γεγονός που δεν ευσταθεί, διότι το 9ο Νηπιαγωγείο υποβλήθηκε στο ΕΣΠΑ, δημοπρατήθηκε και υλοποιήθηκε από την δική μας διοίκηση…..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ κύριοι υπερισχύει όλων…., VINCIT OMNIA VERITAS

Υ.Γ: Για τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου που έκαναν «φτερά» μέσα από αποθήκες ή για το Unimog που συντηρήθηκε έναντι του «ευτελούς» ποσού των 60 χιλιάδων ευρώ θα απαντήσετε;

Η λέξη «ψέματα» έχει χάσει, εξαιτίας σας, το νόημά της…”

Αφήστε μια απάντηση