Μαυρομάτης: “Τα party του κ. Τσαμασλή με έναν χορευτή συνεχίζονται”

Μαυρομάτης: “Τα party του κ. Τσαμασλή με έναν χορευτή συνεχίζονται”

Ενα πάρα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο εγείρει τεράστια ερωτηματικά, θίγει με σημερινή της ανακοίνωση η Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου μας, η παράταξη “Νέα Πορεία”, του κ. Γιάννη Μαυρομάτη. Αφορά το θέμα διαφόρων διαγωνισμών που προκηρύσσονται στον Δήμο (με τελευταίο παράδειγμα αυτόν για επισκευές στις παιδικές χαρές), διαγωνισμοί οι οποίοι προσελκύουν πάντα εναν ενδιαφερόμενο ο οποίος, τελικά, παίρνει και τη δουλειά.

Διαβάστε την ανακοίνωση!

“Τα party του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ενδιαφερομένου για διάφορα έργα που προκηρύσσει η διοίκηση του κ. Τσαμασλή στον Δήμο μας, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, σε καιρούς χαλεπούς, όπου οι επιχειρήσεις ψάχνουν με το… «τουφέκι» κάποιες δουλειές για να επιβιώσουν (καταφεύγοντας μάλιστα σε αρκετές των περιπτώσεων σε εξωπραγματικές εκπτώσεις), ο κ. Τσαμασλής και οι συνεργάτες του, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, μετά κόπων και βασάνων, βρίσκουν τον ΕΝΑΝ… «από μηχανής Θεό» με τον οποίο αποφασίζουν να συνεργαστούν.

Αλήθεια τώρα; Σε ένα έργο που αφορά επισκευή παιδικών χαρών δεν βρέθηκαν παραπάνω από ένας ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις; Οι εταιρίες που συντηρούν και επισκευάζουν παιδικές χαρές εξαφανίστηκαν;

Ίσως για αυτό η διοίκηση έφερε προς έγκριση στην Οικονομική επιτροπή φάκελο δικαιολογητικών ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ προσφοράς 74.024€ με ΦΠΑ και με την… εξωφρενική έκπτωση του 1%, εταιρείας που επισκευάζει και συντηρεί παιδικές χαρές.

Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Θυμίζουμε και παραθέτουμε παρόμοιες περιπτώσεις του ΕΝΟΣ εκλεκτού:

-Διαχείριση ογκωδών π/υ 300.000€

-Αγορά κάδων π/υ 270.000€

-Αποκομιδή απορριμμάτων π/υ 7.500.000€

-Διαχείριση ογκωδών π/υ 2.400.000€

Όλοι με την παρουσία ΕΝΟΣ μόνο διαγωνιζόμενου και με προσφερόμενη έκπτωση μόλις 1-1,5% το μέγιστο!

Λοιπόν, κύριοι της Διοίκησης, το αστείο τελείωσε. Επειδή η όλη ιστορία χοντραίνει, επειδή προκύπτουν, πια, πολύ σοβαρά ερωτηματικά και επειδή η υπομονή έχει τα όριά της, σας καλούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να δώσετε πειστικές απαντήσεις στους δημότες αυτού του τόπου για την τακτική που ακολουθείτε. Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί κάνετε δεκτές προσφορές του 1% με την συμμετοχή μοναδικού συμμετέχοντα;

Να γνωρίζετε ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε επόμενη κίνηση που αφορά την «ποιότητα» αυτών των αναθέσεων. Ο Δήμος Θερμαϊκού, δεν ήταν ποτέ και ούτε πρόκειται να γίνει τσιφλίκι κανενός, πόσο μάλλον δικό σας.

Δυστυχώς για τον Δήμο μας η βόμβα συνεχίζει να σκάει…”.

Αφήστε μια απάντηση