Ο Μαργαρίτης Σχοινάς πήγε στον “ΔΙΟΠΑ”: ” Κόσμημα η εταιρία σας, “τίγρης” της ελληνικής αλιείας η περιοχή σας” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+4 ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς πήγε στον “ΔΙΟΠΑ”: ” Κόσμημα η εταιρία σας, “τίγρης” της ελληνικής αλιείας η περιοχή σας” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ+4 ΒΙΝΤΕΟ)

Στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας “ΔΙΟΠΑΣ”, στη Μηχανιώνα, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο υψηλός αξιωματούχος της Κομισιόν, περιηγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με τον οικοδεσπότη, Σίμο Διαμαντίδη, ενώ μίλησε και στους καλεσμένους της εκδήλωσης και το προσωπικό της εταιρίας.

“Η εταιρία ΔΙΟΠΑΣ αποτελεί πραγματικό κόσμημα για μια περιοχή που μπορούμε να πούμε πως είναι ο “τίγρης” της ελληνικής αλιείας. Ο Δήμος Θερμαϊκού βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης, εδώ με τον ΔΙΟΠΑ, το κτήμα Γεροβασιλείου και το Thess Intec”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοινάς.

Δείτε τα πρώτα λόγια του Σίμου Διαμαντίδη:

Προηγήθηκε η ομιλία του τέως Υφυπουργού Εξωτερικών και Οικονομικής Διπλωματίας, Κώστα Φραγκογιάννη, ο οποίος εξήρε το έργο του “ΔΙΟΠΑ”…

Η παρουσίαση της εταιρίας:

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο αντιδήμαρχος, Κώστας Κούτουκας, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μάκης Μπίρος, ο πρόεδρος της Μηχανιώνας, Θάνος Μακρίδης.

Αφήστε μια απάντηση