Μαρίνα Μηχανιώνας και ThessIntec στη συζήτηση Καράογλου με Γεωργιάδη

Μαρίνα Μηχανιώνας και ThessIntec στη συζήτηση Καράογλου με Γεωργιάδη

Με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, συναντήθηκε, μεταξύ άλλων υπουργών, ο Θόδωρος Καράογλου και συζήτησαν για τη δράση του υπουργείου Ανάπτυξης, ύψους 420 εκ. ευρώ, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις τουριστικές επιχειρήσεις με σκοπό την επιχορήγηση των λειτουργικών δαπανών τους πρώτους μήνες επανεκκίνησης της λειτουργίας τους και πως αυτή θα αξιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τουριστικούς δήμους της Β΄ Θεσσαλονίκης, όπως για παράδειγμα ο Δήμος Θερμαϊκού.

Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για την κατασκευή μαρίνας στη Νέα Μηχανιώνα, για την πρόοδο που καταγράφεται στην κατασκευή του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς «Thess Intec», καθώς και για μια σειρά άλλων μικρότερων ζητημάτων που αφορούν και στην περιοχή μας.

Στη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, έγινε συζήτηση για την ενοποίηση, αξιοποίηση και ανάδειξη του θαλάσσιου παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης, μήκους 40 χιλιομέτρων από το Καλοχώρι μέχρι το Αγγελοχώρι.

Αφήστε μια απάντηση