Μάχες Κυπέλλου για Αχιλλέα Περαίας, Νίκη Μεσημερίου και Αναγέννηση Επανομής

Μάχες Κυπέλλου για Αχιλλέα Περαίας, Νίκη Μεσημερίου και Αναγέννηση Επανομής

Ημέρα Κυπέλλου είναι η σημερινή για τις ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία μετά το πρωτάθλημα (την περασμένη εβδομάδα), βάζει σήμερα μπρος και το Κύπελλο!

Στην Περαία, θα διεξαχθεί η μοναδική ποδοσφαιρική αναμέτρηση, εντός Δήμου Θερμαϊκού, με τον Αχιλλέα να υποδέχεται την Καρδία.

Στο Ρύσιο, η Νίκη Μεσημερίου θα κοντραριστεί και πάλι με την Αναγέννηση, μετά το ματς του πρωταθλήματος που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Μεσημέρι, ενώ στον Τρίλοφο θα παίξει η Αναγέννηση Επανομής, κόντρα στην τοπική Δόξα.

Σε όλα τα ματς, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 14:30, θα ακολουθήσουν διαδικασίες παρατάσεων και πέναλτι αν βγουν ισόπαλα.

ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΧΘΕΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ κι ενώ σπατάλησε ουκ ολίγες ευκαιρίες για εύκολη επικράτηση, ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας έμεινε στο 2-2 στην Ξηρολίμνη με την αξιόμαχη ΑΕΠ Κοζάνης, σε ένα φιλικό με “άρωμα” πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άγγελου Ζαζόπουλου έκανε το 0-1 με κεφαλιά του Αλτιντζή, με τους Κοζανίτες να απαντούν και να φέρνουν στα ίσια το παιχνίδι με τον Σάλλα. Ο Ποσειδώνας με σκόρερ τον Τσακιρίδη μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ με 1-2, όμως οι γηπεδούχοι είχαν ξανά απάντηση με τον Γκανέζο, Αμινού, ο οποίος διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας: Κυριακίδης, Καλλίδης, Τραχανάς, Λαγόντζος, Δεληζάνος, Αλτιντζής, Ξιφιλίνος, Παστράς, Προύντσης, Ξανθόπουλος, Γκέσιος.

Έπαιξαν επίσης οι:Καλαμπάκας, Τόσκος, Ζαφειριάδης, Πάνος, Ματθαίου, Τεμερτζόγλου, Ταουσάνης, Πάγιος, Τσακιρίδης, Μαντζόπουλος, Ντόκου, Κανέλλης.

Αφήστε μια απάντηση