Μάγκας! Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης ζητά συγγνώμη για εσφαλμένη ανάρτησή του για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Μάγκας! Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης ζητά συγγνώμη για εσφαλμένη ανάρτησή του για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Ο Λευτέρης Κωνσταντινίδης, δεν διστάζει να ζητήσει συγγνώμη όταν θεωρεί πως έσφαλε και αυτό έκανε μέσω μιας λανθασμένης ανάρτησης για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, την οποία απέσυρε.

Οι αληθινοί μάγκες δεν φοβούνται να ζητήσουν συγγνώμη και ο συντοπίτης μας (κάτοικος Περαίσς) πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι τέτοιος.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Αναφορικά με μια δήλωση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ότι δήθεν είπε πως την επανάσταση την έκαναν κάποιοι ξεβράκωτοι κλπ :

Ξόδεψα όλο το απόγευμα μου μπροστά στον υπολογιστή, να βρω αν είπε πραγματικά και που τα είπε ή τα έγραψε όλα αυτά ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και δεν βρήκα τίποτα. Αντίθετα βρήκα μια δήλωση του γραφείου τύπου του πατριαρχείου, που διαψεύδει τη δήλωση αυτή. Κατόπιν αυτού ζητώ συγγνώμη και αποσύρω την παραπάνω ανάρτηση. Και στο παρελθόν έπεσα, όπως και πολύ άλλοι, θύμα αναληθών και ψευδών δημοσιευμάτων.

Τα έντυπα από τα οποία ξεκίνησε πριν 30 χρόνια αυτή η εκστρατεία είναι αναξιόπιστα!!! Αντ’ αυτού παροτρύνω να διαβάσετε ένα κείμενό μου για το 1821, που δημοσιεύτηκε πριν 15 περίπου χρόνια, στο “Καρφί”, στον ” Ριζοσπάστη” και στο περιοδικό “Ζενίθ”. Μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο με τον τίτλο του : “Ζήτω το αφορισμένο 1821″!!!”

Αφήστε μια απάντηση