“Λάβρος” Καπλάνης κατά Μαυρομάτη: ” Δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους όταν εσύ δεν έκανες τίποτα!”

“Λάβρος” Καπλάνης κατά Μαυρομάτη: ” Δεν μπορείς να κατηγορείς τους άλλους όταν εσύ δεν έκανες τίποτα!”

Σκληρή ανάρτηση κατά του Γιάννη Μαυρομάτη (χωρίς να τον κατονομάζει), ανέβασε ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον…τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης, με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του τέως δημάρχου για τα αδέσποτα.

Διαβάστε αναλυτικά:

“ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ???????????

Το ρωτά κάποιος που έχει θητεύσει πολλά χρόνια σ αυτή την θέση. Ναι έχει και πρέπει να έχει .

Δεν μπορείς λοιπόν ως πρώην δήμαρχος να εγκαλείς τους πάντες, έτσι γιατί θέλεις διακαώς να ξαναγίνεις δήμαρχος .

Δεν μπορεί να κατηγορείς σήμερα τους άλλους για όσα εσύ επι πέντε χρόνια δεν έκανες τίποτα .

Θέλησε να μας δείξει τα φιλοζωικά του <<αισθήματα >> και καλά , τα βάζει με τον δήμαρχο γιατί όπως λέει υποσχέθηκε να κλείσει τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ και να φροντίσει ο δήμος τα αδέσποτα και δεν το έκανε . Ως εδώ καλά .

Τα βάζει όμως και με τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ ,σήμερα ,που όλοι ξέρουμε ότι εδώ και τρία χρόνια με πρόεδρο τον Αντώνη Ζαβερκο είναι πρώτος πανελλαδικά στους δείκτες περιποίησης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων. Πρώτος ανάμεσα ανάμεσα σε 335 δήμους σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και εσωτερικων σε στειρώσεις, εμβόλια, Τσιπ ηλεκτρονικής σήμανσης, αποπαρασίτοση, υιοθεσίες, χειρουργεία, περίθαλψη, παροχή υπηρεσιών στους πολίτες, τροφές, κονσέρβες, φάρμακα και πολλά άλλα.

Όλοι ξέρουμε πως προκύπτουν τα αδέσποτα ,όμως τώρα με την ανέγερση των εγκαταστάσεων για την φιλοξενία των αδέσποτων ζώων θα πάψουν πλέον να κυκλοφορούν αναμεσά μας .

Έχει λοιπόν όρια η αντιπολίτευση!!!!!!”

Αφήστε μια απάντηση