“Κόντρα” Καψάλα-Κοκολάκη για την χαμένη υποψηφιότητα: “Η ευθύνη είναι δική σου…”

“Κόντρα” Καψάλα-Κοκολάκη για την χαμένη υποψηφιότητα: “Η ευθύνη είναι δική σου…”

“Κόντρα” ξέσπασε ανάμεσα στον Σίμο Καψάλα ο οποίος, τελικά, δεν επιλέχθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και στον γραμματέα της Β΄ Θεσσαλονίκης του Κινήματος, Κώστα Κοκολάκη.

Μετά την ανακοίνωση του πρώτου και τις αιχμές που άφησε για τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, απάντησε ο κ. Κοκολάκης, ως εξής:

Σύντροφε και φίλε Σίμο, έχεις δίκιο να είσαι πικραμένος, γιατί έφτασες στη βρύση και νερό δεν ήπιες..! Επίτρεψέ μου όμως σαν Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, να σου πω ότι η μόνη αλήθεια είναι ότι η αιτία της μη συμμετοχής σου στο ψηφοδέλτιο, είναι η μη μια έδρα επιπλέον στη Β΄ Θεσσαλονίκης, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων της απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ του 2021. Περίμεναν όλα τα κόμματα και το ΠΑΣΟΚ, ότι θα αυξηθούν κατά μια έδρα η Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ίσχυσε δυστυχώς για σένα και άλλους υποψήφιους των άλλων κομμάτων, για την Β΄ Θεσσαλονίκης….! Παράλληλα οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ από τον Δήμο Θερμαϊκού ήταν 4, δυο άνδρες και 2 γυναίκες, δηλαδή το 1/3 των υποψηφιοτήτων του ψηφοδελτίου (!!!). Πρέπει ένα ψηφοδέλτιο να καλύπτει και γεωγραφικά όλη την περιοχή, Οι υποψήφιες γυναίκες ήταν συνολικά 5 και δεν περίσσευε καμία, ενώ οι υποψήφιοι άνδρες ήταν 8 και στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν 7 θέσεις. Δεν ήταν βέτο του Γ. Παπανδρεόυ η επιλογή του Μιχάλη Πάππου, στο ψηφοδέλτιο, που είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε όλοι μας ΠΑΣΟΚ είμαστε και με ένα Πρόγραμμα συμμετέχουμε στη μάχη των εκλογών, από διαφορετικό μετερίζι ο καθένας μας, αλλά για τον κοινό μας σκοπό, που είναι η νίκη του ΠΑΣΟΚ! Σύντροφε και φίλε Σίμο είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και συ όπως και οι φίλοι σου όλοι, που σου γράφουν λόγια συμπαράστασης, ότι δεν υπήρξε κανένα παιγνίδι εις βάρος σου και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις να δίνεις τον αγώνα σου για το ΠΑΣΟΚ και τις αρχές του και τις ιδέες του. Έχουμε να δώσουμε πολλούς αγώνες ακόμα σε διάφορα επίπεδα…!”

Με τον κ. Καψάλα να παίρνει τη σκυτάλη: “Κώστα σαν Γραμματέας της Β Νομαρχιακής ΒΘεσσαλονίκης έχεις και εσύ την ευθύνη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε 1) επέτρεψες έναν της Α (είναι δημοτικός σύμβουλος της Νεάπολης)να ζητήσει να κατέβει στην Β Θεσσαλονίκης 2) με ποια αξιοκρατικά κριτήρια επελέγη ένας ταμίας της Εθνικής έναντι Διευθυντικού στελέχους σε 5 Τράπεζες και 3) η παρέμβαση του Γιωργάκη (βέτο) δεν το γνωρίζεις καν, σε εμένα ειπώθηκε από πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Το ήταν μέλος της ΚΠΕ θα έπρεπε να είναι αρνητικό και όχι θετικό στοιχείο, αν θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να μεγαλώσει και να απευθυνθεί σε περισσότερα κοινωνικά στρώματα και σε ανθρώπους που θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά!! Ξέρουμε πολύ καλά ότι Τα κομματικά στελέχη ψαρεύουν μέσα στα μέλη του κόμματος και δεν απευθύνονται στην κοινωνία και τους νέους ψηφοφόρους.
Η Ευθύνη λοιπόν για τα αποτελέσματα του κόμματος στην β Θεσσαλονίκης είναι δική σου!!”

Αφήστε μια απάντηση