Κωνσταντινίδης για Ανδρουλάκη: “Φιρφιρίκος και φλούφλης”

Κωνσταντινίδης για Ανδρουλάκη: “Φιρφιρίκος και φλούφλης”

Σκληρή κριτική από τον συντοπίτη μας και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρη Κωνσταντινίδη:

“Καλοί μου φίλοι με ρωτούν: «Μα εσύ λες ότι δεν είσαι ΠΑΣΟΚ, ότι έφυγες από το ΠΑΣΟΚ; Τι σ’ ενδιαφέρει λοιπόν τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;»

Ως βαθύτατα πολιτικό ον, κατά τον Αριστοτέλη, με ενδιαφέρει το τι γίνεται στη ΝΔ, στο ΚΚΕ, στον ΣΥΡΙΖΑ και στα άλλα μικρά κόμματα και πάνω από όλα στο ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι που διαχειρίζονται και καθορίζουν την καθημερινότητά μας. Αυτά κρατούν στα χέρια τους τις τύχες ,το παρόν και το μέλλον της χώρας μας.

Λυπάμαι πολύ που τα κόμματα, από πυλώνες του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος, κατάντησαν οι μεγαλύτεροι επιβουλείς του. Μετατράπηκαν σε κρατικοδίαιτα κλεπτοκόμματα, όπου ύποπτα άτομα, κλίκες, ομάδες, συμμορίες βρήκαν στέγη, καταφύγιο και τελικά κυριάρχησαν σ’αυτά. Δεν παράγουν Πολιτική και τα «στελέχια» τους δεν διδάσκουν Ήθος. Με τις συμπεριφορές τους αποδιώχνουν τους έντιμους και ενεργούς πολίτες από την Πολιτική. Μα πάνω από όλα, αυτά κατελήφθησαν από άτομα που υπηρετούν και λογοδοτούν σε ξένα κέντρα!

Ο συγκεκριμένος “φιρφιρίκος και φλούφλης” με κλούβιες και θολές ιδέες, προϊόν του κομματικού σωλήνα είναι για τον πολιτικό καιάδα. Και μόνο ότι είναι υπέρ της κατάργησης του VETO στην Ευρωπαϊκή Ένωση, του μοναδικού όπλου που διαθέτουν οι μικρές χώρες και η Πατρίδα μας,τον καθιστά ύποπτο.

Η Θέσις του αυτή αρκεί όχι μόνο να μην τον ψηφίσεις για αρχηγό του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα,αλλά να τον πετάξεις σε κάποια πολιτική χωματερή.

Οι Γερμανοί εδώ και καιρό προσπαθούν λυσσωδώς να καταργήσουν το VETO για την απόλυτη κυριαρχία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι προωθούν μεθοδικά και με κάθε τρόπο τα δουλικά τους και τα γιουσουφάκια τους,για να αλώσουν τα κόμματα τους σε όλες τις μικρές χώρες της Ευρώπης”.

Αφήστε μια απάντηση