Κυριακίδης για το αυριανό ματς με Νέστο: ” Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα”

Κυριακίδης για το αυριανό ματς με Νέστο: ” Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα”

Ο Δημήτρης Κυριακίδης μιλάει για την ήττα στην πρεμιέρα αλλά και την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης.

“Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θέλαμε πολύ μετά από τόσο μεγάλη αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Θεωρώ πως ήμασταν ανώτεροι από την Δόξα Δράμας, παρόλο που δεν πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και μπορούμε σαν Ποσειδώνας. Χάσαμε το παιχνίδι από μια φάση που ήταν ξεκάθαρα δική μας καθαρά αδράνεια, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψουμε σε κάποιο άλλο κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο μυαλό μας τώρα υπάρχει μόνο το παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης στην έδρα μας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για εμάς. Μια νίκη που πέρα από τους τρεις βαθμούς θα μας δώσουν και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Όλα τα παιδιά μας χαροποίησε πάρα πολύ που είδαμε στον πρώτο μας αγώνα τόσο κόσμο στο γήπεδο και περιμένουμε ανάλογη και ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση αύριο κόντρα στο Νέστο. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την ομάδα. Και να είστε σίγουροι ότι άπαντες εντός της ομάδας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους κάνουμε χαρούμενους.”

Αφήστε μια απάντηση