Κυριακή χωρίς νίκη…

Κυριακή χωρίς νίκη…

Μη αποδοτική ήταν η σημερινή Κυριακή για τις ομάδες στη Γ΄ Εθνική. Ο Ποσειδώνας ηττήθηκε εύκολα 3-0 στη Χρυσούπολη από τον Νέστο, ενώ ισόπαλος ήρθε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου στην Ευκαρπία, όπως επίσης και η Αναγέννηση Επανομής στο Παραλίμνι.

ΣΤΗ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Άσχημη εμφάνιση και ήττα με 3-0 για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, στη Χρυσούπολη. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Στο 15′ ο Ράνος από τα έντεκα βήματα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τανζού στο 23′ και ο Ορφανίδης στο 27′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Δοκάρια: Μενίκου – Κύλιζης

Αποβολές: Κουκόλης (70’) – Τσιπούρας (85’)

Συνθέσεις:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡ. (Κεχαγιάς): Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κοτταρίδης, Τορομανίδης, Τανζού, Γκατσολάρι, Ορφανίδης, Κουκόλης, Ράνος, Οκάν. Επαιξαν και οι Μενίκου, Βουλγαρίδης, Σέα και Μυλόπουλος.

ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Καλλίδης, Λαγόντζος, Βασιλείου, Νικολαΐδης, Κωστίκος, Σαλιάρης, Τσιπούρας, Τσαπακίδης, Μαρμαρίδης, Κύζιλης.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ: Η Αναγέννηση Επανομής αν και προηγήθηκε απέναντι στον Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Νταντάμη στο 26, ωστόσο δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς στο 60΄ο Ελέζι έγραψε το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια, Νομικός, Πέτρου, Κατσαμάγκας, Ελέζι.

ΕΠΑΝΟΜΗ (Γ. Μπαλασάς): Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Γκαμάνης, Τσιοπανίδης, Μαντζανάς, Συμιγδαλάς, Πολίσι, Προύντσης, Μπόικα, Β. Μπαλασάς, Ζορπίδης. Επαιξαν και οι Κιλιντάρης, Κ. Μπαλασάς, Ζουρνατζάκης και Ματθαίου.

ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ: Αυτοχειρία για τον Κεραυνό ο οποίος προηγήθηκε με 0-2 επί της Νίκης με Μετάϊ στο 25 και Τσερκέζι στο 33΄, όμως στο 88΄ο Ξανθόπουλος μείωσε σε 1-2 και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄) ο Θεοδωρίδης ισοφάρισε…

Συνθέσεις:

ΕΥΚΑΡΠΙΑ (Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ράνδζης, Κόντος, Γουνόπουλος, Μάρτος, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Επαιξαν και οι Ιγνατίου, Βουτυράς, Πανιτσίδης, Ιβανίδης και Κασιούρας.

ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ (Σολομωνίδης): Κουτζαβασίλης, Σολομωνίδης, Θεολόγου, Λιάπης, Πολυζάς, Τσακιρίδης, Νικολίτσας, Μετάι, Τσερκέζι, Μουράτι, Δελήχατζης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας-Δόξα Δράμας 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΟΕΙΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 3-0 ΤΕΛΙΚΟ
Καβάλα-Πανθρακικός 0-0 ΤΕΛΙΚΟ
Βέροια-ΠΑΟΚ Κρηστώνης 0-1 ΤΕΛΙΚΟ
Θερμαϊκός-Ορέστης Ορεστιάδας 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Άρης Πετεινού-Αετός Βαρβάρας 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ
Νίκη Ευκαρπίας-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΟ Χανιώτης-Άρης Αβάτου 0-0 ΤΕΛΙΚΟ

Αφήστε μια απάντηση