Κυριακή με μπάλα: Στη Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας, στην Κοζάνη ο Κεραυνός- Σούπερ ντέρμπι στην Επανομή

Κυριακή με μπάλα: Στη Μηχανιώνα ο Ποσειδώνας, στην Κοζάνη ο Κεραυνός- Σούπερ ντέρμπι στην Επανομή

Πλούσιο είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που αφορά τις ομάδες της περιοχής μας, καθώς υπάρχουν αναμετρήσεις από τη Γ΄ Εθνική μέχρι τη Β΄ ερασιτεχνική.

Αναλυτικά:

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ:

*Στη Μηχανιώνα, στις 15:00, ο Ποσειδώνσς περιμένει την Αλεξανδρούπολη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγγελου Ζαζόπουλου, θέλει να διατηρήσει τις καλές εντυπώσεις που δημιούργησε στο τέλος του 2022 με τη μεγάλη νίκη μέσα στον Εύοσμο, αλλά και με τα προηγούμενα αποτελέσματα.

*Για τον 2ο όμιλο ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου ταξιδεύει στην Κοζάνη. Αντίπαλος η τοπική ομάδα των Ποντίων με την αποστολή να απαρτίζεται από τους εξής: Γκάκος, Χρυσουλάς, Ιωσηφίδης, Νικολαϊδης, Πολυζάς, Κόμνος, Μουρατίδης, Μετάι, Σολομωνίδης, Φροσύνης, Λιάπης, Δαβής, Γ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Σπ. Νικολίτσας, Κατσιάκης, Θεοδωρίδης και Μεληκιώτης.

Α1

Σούπερ ντέρμπι το μεσημέρι στην Επανομή! Η 2η Αναγέννηση υποδέχεται την 1η Νίκη Ευκαρπίας με μοναδικό και αποκλειστικό στόχο να την κερδίσει και να τη ρίξει από την κορυφή! Το βαθμολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει το ματς αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο γήπεδο…

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πολύ δύσκολη έξοδος για τη Νίκη Μεσημερίου, καθώς καλείται και μάλιστα σε πρωινή ώρα (11:15) να κοντραριστεί με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα μέσα στο Κάτω Σχολάρι. Οπως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τους “πορτοκαλί”.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος, στο γήπεδο των Ν. Επιβατών, στις 15:00, η Αναγέννηση υποδέχεται τον Χαρίλαο Επαμεινώνδα με στόχο να κάνει νικηφόρο ποδαρικό στο 2023.

Αφήστε μια απάντηση