Κυριακή και Τετάρτη, στη Μηχανιώνα, κρίνεται το πρωτάθλημα για τον Ποσειδώνα!

Κυριακή και Τετάρτη, στη Μηχανιώνα, κρίνεται το πρωτάθλημα για τον Ποσειδώνα!

Στο φουλ οι μηχανές! Αύριο και την Τετάρτη κρίνεται το φετινό πρωτάθλημα για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο οποίος υποδέχεται στην έδρα του, τη Θύελλα Σαρακηνών (αύριο) και τον Αγροτικό Αστέρα (την Τετάρτη). Με δύο νίκες κατακτά το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου και βάζει πλώρη για τα μπαράζ τα οποία οδηγούν, εκτός απροόπτου, στη Superleague 2! Πρόκειται για τεράστια και ιστορική ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Η μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ, λοιπόν…

Ομως πάμε βήμα-βήμα. Αρχή αύριο το απόγευμα κόντρα στη Θύελλα Σαρακηνών που είναι πρώτη στη βαθμολογία (με ματς περισσότερο). Ο Γιώργος Αμανατίδης, προετοιμάζει όσο μπορεί καλύτερα την ομάδα και σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία, έχοντας καταστρώσει το βασικό πλάνο στο μυαλό του.

Το άσχημο είναι πως από την άλλη πλευρά, προσπαθούν να δημιουργήσουν “καταστάσεις” μιλώντας για τον διαιτητή ο οποίος είναι από τη Χαλκιδική, πολύ κοντά στη Μηχανιώνα (αν είναι δυνατόν), ενώ και ο προπονητής, Κώστας Γαλτσίδης, αφήνει υπονοούμενα με δηλώσεις που έκανε μιλώντας για… επί ίσοις όροις: ” Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι επί ίσοις όροις και ας κερδίσει ο καλύτερος.».

Γιατί είπε κανείς πως δεν θα είναι το ματς επί ίσοις όροις; Τι εννοεί ο ποιητής; Και συνέχισε μιλώντας πάλι για ανισότητα: “Μέσα σε όλη την ανισότητα που βιώνουμε λόγω της απόφασης να παιχτεί ένας γύρος, είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, για ενα και μόνο αποτέλεσμα”.

Οι απαντήσεις στο γήπεδο με τον Ποσειδώνα να είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και αυτό θα αποδειχθεί ξανά!

Αφήστε μια απάντηση