Κυριάκος Μητσοτάκης στο MEGA: «Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση» (BINTEO)

Κυριάκος Μητσοτάκης στο MEGA: «Ζητώ ισχυρή εντολή για σταθερή κυβέρνηση» (BINTEO)

Πολλαπλά μηνύματα ενόψει των νέων εκλογών στις 25 Ιουνίου, έστειλε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί στο MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ισχυρή εντολή και στην κάλπη της 25ης Ιουνίου και όχι τρίτες εκλογές ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εκλογική νίκη στις 21 Μαΐου και είπε πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβαν τίποτα. Παράλληλα, επιτέθηκε στο Νίκο Ανδρουλάκη επαναλαμβάνοντας ότι τη σταθερότητα την εγγυάται η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι είναι ανέφικτος ο στόχος των 180 βουλευτών, πως σε κάθε περίπτωση δεν θα προχωρούσε σε συνταγματικές αλλαγές μόνος του και πως δεν τον αφορά τι θα γίνει στην αντιπολίτευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό ότι την Κυριακή και του Αγίου Πνεύματος θα επισκεφτεί το Άγιο Όρος, ενώ έστειλε μήνυμα και σε όσους ψήφισαν ή σκέφτονται να ψηφίσουν μικρότερα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για το TikTok που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί κατά την προεκλογική περίοδο για να επικοινωνήσει καλύτερα με τους νεους, τόνισε ότι τίποτα δεν υποκαθιστά τη χειραψία και τις προεκλογικές ομιλίες, ενώ για τη νίκη του Ταγίπ Ερντογάν είπε πως αν είναι πρωθυπουργός στη σύνοδο του ΝΑΤΟ αρχές Ιουλίου θα επιδιώξει να συναντηθούν.

Αφήστε μια απάντηση