Κρεσέντο! Κι άλλες μεταγραφές η Αναγέννηση!

Κρεσέντο! Κι άλλες μεταγραφές η Αναγέννηση!

Μεταγραφικό κρεσέντο για την Αναγέννηση η οποία μετά τον εγγονό του Σταύρου Σαράφη ανακοίνωσε άλλους δύο ποδοσφαιριστές με…άρωμα Επανομής!

Στην ανακοίνωση διαβάστε τα ονόματα:

“Η ενίσχυση της ομάδας με γηγενείς ποδοσφαιριστές συνεχίζεται…

Η Αναγέννηση Επανομής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αλέξανδρο Μητσώνη, Παναγιώτη Χαλκίδη και Χρήστο Ιατρού.

Ο Αλέξανδρος Μητσώνης είναι 18 ετών, αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Αναγέννησης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γερμανική Ακαδημία και τον Α.Ο Καρδίας.

Ο νεαρός επιθετικός έκανε την παρακάτω δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Αναγέννηση Επανομής από όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα”

Ο Παναγιώτης Χαλκίδης είναι τερματοφύλακας ενώ με την ομάδα νέων της Αναγέννησης έχει στεφθεί στο παρελθόν πρωταθλητής ΕΠΣΜ.
Ο 25χρονος κίπερ επιστρέφει στο… σπίτι του, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο Πλαγιαρίου.
Ο Χρήστος Ιατρού επιστρέφει και αυτός με τη σειρά του στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Στη συνέχεια μεταπήδησε στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου παρέμεινε εκεί για 5 χρόνια. Αγωνίστηκε επίσης σε ΠΑΟΔ και Ατρόμητο Πλαγιαρίου. Ο 21 χρονος μέσος συμφώνησε με τη νέα διοίκηση της Αναγέννησης και την προσεχή σεζόν θα φοράει και αυτός τα πρασινοκίτρινα.

Στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Αναγέννησης ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για το χωριό μου για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο και πολύ χαρούμενος που θα έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο με τις γνώσεις και τις εμπειριες του Γρηγόρη Παπαζαχαρία”
Αλέξανδρε, Παναγιώτη και Χρήστο καλωσήρθατε και πάλι στην ομάδα!