Κούτουκας: ” Στον κατήφορο δεν κατρακύλησαν πολλοί!”

Κούτουκας: ” Στον κατήφορο δεν κατρακύλησαν πολλοί!”

Ανάρτηση με νόημα από τον Κώστα Κούτουκα. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, παίρνει θέση στο θέμα που προέκυψε με τις χρηματικές διεκδικήσεις από τον Δήμο Θερμαϊκού συγκεκριμένου αιρετού, τον οποίον δεν κατονομάζει, αλλά όλοι αντιλαμβανόμαστε ποιον εννοεί…

Διαβάστε:

“Σήμερα διαπίστωσα από δημοσίευμα «έμπειρου» αιρετού ότι «μια σειρά κρατήσεων από τις αντιμισθίες των αιρετών κρίθηκαν παράνομες με απόφαση του Αρείου Πάγου» και εγώ και οι συνάδελφοί μου δεν είχαμε χαμπάρι που λέει κι ο λαός!

Επίσης μας ενημερώνει με απλά και κατανοητά σε όλους μας λόγια ότι η Αγωγή κατά του Δήμου «…είναι μια τυπική διαδικασία αναζήτησης παράτυπων κρατήσεων» και δεν μας την εξήγησε καλά «ο ατυχής πορτ παρόλ, ο οποίος επέδραμε ως μεταμοντέρνα ελαφρά ταξιαρχία…».

Και όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τους δημότες ο «έμπειρος» αιρετός «θα αρκούσε μια τυπική διαδικασία ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ στα πλαίσια της νέας προδικασίας του ΚΠΔ…», με απλά λόγια, χωρίς να ταλαιπωρηθεί από το δημοτικό ταμείο να πληρώνονταν (καμιά δεκαπενταριά χιλιάδες ευρώ) αμέσως και φυσικά με τους τόκους, κάτι σαν το ΑΖΑΧ δηλαδή, ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!

Μετά από αυτή την σπουδαία γνώση που απέκτησα για όλους εμάς τους αιρετούς ξεκινώ ανένδοτο αγώνα.
Αιρετοί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!

Με μπροστάρη τον «έμπειρο» να διεκδικήσουμε το δίκιο μας!

Νόμος είναι το δίκιο του Αιρετού!

Ευτυχώς όμως για τον τόπο, υπάρχει ελπίδα! Στον κατήφορο δεν κατρακύλησαν πολλοί! Αυτοί που στάθηκαν όρθιοι είναι απείρως περισσότεροι!

Καλό βράδυ με αισιοδοξία για το καλύτερο!”

Αφήστε μια απάντηση