Κούτουκας: “Ολοι οι ναυαγοσώστες στις θέσεις τους- Ο Γιώργος Τσαμασλής πάντα συνεπής και αποτελεσματικός”

Κούτουκας: “Ολοι οι ναυαγοσώστες στις θέσεις τους- Ο Γιώργος Τσαμασλής πάντα συνεπής και αποτελεσματικός”

Ανάρτηση-απάντηση σχετικά με τη ναυαγοσωστική κάλυψη του Δήμου μας από τον αντιδήμαρχο, Κώστα Κούτουκα. Διότι, όπως τονίζει και ο ίδιος, τελικά κάποια πράγματα ΔΕΝ είναι αυτονόητα…

“Αυτονόητη η καθαριότητα στον Δήμο!
Αυτονόητη η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων!
Αυτονόητη ενέργεια η αποψίλωση των χόρτων και το κόψιμο
της παρόδιας βλάστησης!
Αυτονόητο το κλάδεμα των δένδρων!
Αυτονόητος ο αποχιονισμός των δρόμων του Δήμου!
Αυτονόητη η παρουσία ναυαγοσωστών στις παραλίες του Δήμου μας!
Αυτονόητη… αυτονόητη…

Όχι φίλες και φίλοι μου, όλα αυτά αποτελούν υποχρέωση του Δήμου, αλλά τίποτε στη ζωή μας δεν είναι αυτονόητο.
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί σε ανάρτηση της αντιπολίτευσης διαπιστώνουν «καθυστερήσεις στη ναυαγοσωστική κάλυψη» και εγκαλούν τον Δήμαρχο, στη θητεία του οποίου η ναυαγοσωστική κάλυψη, και όχι μόνο αυτή, δεν καθυστέρησε ούτε μία ημέρα!
Σήμερα λοιπόν 1 Ιουνίου είναι όλοι οι ναυαγοσώστες στις θέσεις τους, στις παραλίες του δήμου μας, όπως προβλέπεται από τον νόμο, γιατί δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές!

Στα τέσσερα χρόνια της θητείας του ο Γιώργος Τσαμασλής ήταν πάντα συνεπής και αποτελεσματικός, γιατί προέβλεπε.

Έτσι σήμερα προχωρήσαμε σε διεθνή διαγωνισμό για αποχιονισμό των επόμενων ετών, καθώς και τις επόμενες ημέρες προχωρούμε σε διαγωνισμό ναυαγοσωστών για το επόμενο καλοκαίρι!

Σε αντίθεση με όλα τα παραπάνω, επισυνάπτω τα πρόστιμα που επέβαλε το Λιμεναρχείο και πλήρωσε ο Δήμος μας, ύψους πάνω από 80.000 ευρώ, διότι η προηγούμενη διοίκηση διακινδύνευσε ανθρώπινες ζωές, μη τηρώντας όσα προέβλεπε ο νόμος!

Αυτονόητα, λοιπόν, όλα αυτά είναι, αν στη διοίκηση του Δήμου μας είναι ο Γιώργος Τσαμασλής και οι συνεργάτες του και είμαι βέβαιος, ότι οι δημότες μας το κατανοούν, γιατί έχουν εμπειρία και μάλιστα πικρή, από το παρελθόν”, κατέληξε ο κ. Κούτουκας.

Τα σχετικά έγγραφα:

Αφήστε μια απάντηση