Κούτουκας: “Μιλούν αυτοί που μας είχαν βουτηγμένους στα σκουπίδια. Το πήραν απόφαση ότι ο Γιώργος Τσαμασλής θα είναι και πάλι δήμαρχος”

Κούτουκας: “Μιλούν αυτοί που μας είχαν βουτηγμένους στα σκουπίδια. Το πήραν απόφαση ότι ο Γιώργος Τσαμασλής θα είναι και πάλι δήμαρχος”

Ανάρτηση που απαντά σε όλα από τον Κώστα Κούτουκα.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, σχολιάζει με τον πλέον δεικτικό τρόπο στα λεγόμενα της αντιπολίτευσης για την καθαριότητα (!) του Δήμου, όταν επί ημερών τους η περιοχή μας ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν σε αυτόν τομέα.

Ο κ. Κούτουκας, τονίζει με νόημα πως δεν εξηγείται αλλιώς από το ότι το πήραν απόφαση και οι τελευταίοι: Ο Γιώργος Τσαμασλής, θα είναι ξανά δήμαρχος του Δήμου μας.

Η ανάρτηση Κούτουκα:

“Σε σημερινή ανάρτηση της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου αναφέρεται, ότι «έγινε γνωστό ότι η Δημοτική Διοίκηση προμηθεύεται τέσσερα απορριμματοφόρα», λες και το έμαθαν τυχαία από τις «ειδήσεις»!

Ξέχασαν, ότι εργαζόμαστε τρία χρόνια, για να ολοκληρωθεί αυτή η τεράστια προμήθεια οχημάτων, και όχι μόνο δεν βοήθησαν, αλλά έκαναν τα πάντα, για να την αποτρέψουν, όπως έχω ήδη πει.

Σήμερα λοιπόν, που ολοκληρώθηκε η προσπάθεια υπέρ του Δήμου και των δημοτών, έρχονται με περίσσιο θράσος και κατηγορούν τη Διοίκηση λέγοντας ότι «οι κάτοικοι διαπιστώνουν καθημερινά ότι ο βαθμός καθαριότητας στις γειτονιές είναι πολύ κατώτερος των αναγκών»!

Αφού λοιπόν αυτοί, που μας είχαν για πέντε χρόνια βουτηγμένους στα σκουπίδια, διαπιστώνουν ότι υπάρχει σήμερα πρόβλημα στην καθαριότητα, αντί να ζητούν τα οχήματα γρήγορα να ενταχθούν στην υπηρεσία των δημοτών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η καθαριότητα του Δήμου στο μέγιστο βαθμό, ζητούν, να σταματήσει την αποκομιδή απορριμμάτων η ανάδοχος εταιρεία!

Μπορούν, άραγε, οι υπεύθυνοι της δυσφήμησης του Δήμου να κάνουν προτάσεις σαν να είναι ειδικοί;

Θα απαντήσουν οι δημότες στις οκτώ Οκτωβρίου!

Στην ίδια ανάρτηση κατηγορούν τον Δήμαρχο, Γιώργο Τσαμασλή, ότι προχωρά σε δημόσιο διεθνή διαγωνισμό για μίσθωση μηχανημάτων για την πολιτική προστασία (αποχιονισμούς, φωτιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές)!

Είναι πρωτοφανές ο Δήμαρχος να θωρακίζει τον Δήμο για το ενδεχόμενο κάθε ακραίου γεγονότος σε βάθος χρόνου τριών ετών, χωρίς να δαπανήσει δεκάρα αν δεν συμβεί τίποτε, και για αυτό να κατηγορείται.

Η μόνη εξήγηση που μπορούμε να δώσουμε, είναι ότι θεωρούν ακόμη και οι ίδιοι, τον Γιώργο Τσαμασλή επόμενο Δήμαρχο και πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα του δημιουργήσουν πρόβλημα τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι από τις πράξεις και τις παραλείψεις τους ο Δήμος μας σε τέτοια γεγονότα ήταν ανοχύρωτος και φυσικά όσοι εργολάβοι βοήθησαν την προηγούμενη πενταετία σε θεομηνίες, παραμένουν ακόμη απλήρωτοι, λόγω παράνομων απευθείας αναθέσεων και βρίσκονται στα δικαστήρια για να πάρουν τα χρήματά τους.

Η αναξιοπιστία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής σε όλα τα επίπεδα, ήταν πράγματι μνημειώδης, πράγμα που διαπίστωσαν εκτός των συνεργατών του Δήμου και οι δημότες, οι οποίοι με την ψήφο τους αποκατέστησαν την αξιοπιστία του Δήμου, εκλέγοντας Δήμαρχο τον Γιώργο Τσαμασλή”.

Αφήστε μια απάντηση