Κούτουκας: “Καταγγέλλει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!”

Κούτουκας: “Καταγγέλλει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!”

Απάντηση και από τον αντιδήμαρχο, Κώστα Κούτουκα, στην λασπολογία των τελευταίων ωρών με στόχο τον δήμαρχο και “όχημα” τον αδερφό του:

“Καταγγέλλει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.800.000 ευρώ, το μεγαλύτερο που έχει δημοπρατηθεί ποτέ στο δήμο, το οποίο αφορά ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρομήσεις και διανοίξεις νέων δρόμων βρίσκεται στην εξέλιξη του.

Εδώ και πέντε μήνες εκτελείται ένα κομμάτι του, το οποίο αφορά την διάνοιξη, πεζοδρόμηση, ασφαλτόστρωση και δημιουργία ποδηλατοδρόμου του περιφερειακού δρόμου της Επανομής.

Δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες της προσπάθειας κάποιων να σταματήσουν το έργο, καταγγέλλοντας στην αστυνομία την προσωρινή εναπόθεση των προϊόντων εκσκαφής του δρόμου σε αδειοδοτημένο από το Δήμο για το σκοπό αυτό, οικόπεδο του Δήμου.

Η προσπάθεια τους αυτή, είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί προσωρινά ένας από τους επτά εργαζόμενους οδηγούς του υπεργολάβου που εκτελεί το έργο με σύμβαση με τον ανάδοχο, ο οποίος είναι ο αδελφός του Δημάρχου και υπεδείχθη στους αστυνομικούς για την ιδιότητα του αυτή και μόνο, και είναι εργαζόμενος στην εταιρεία εδώ και είκοσι χρόνια.

Αυτοί που κατήγγειλαν απολύτως ψευδώς, την δήθεν περιβαλλοντική υποβάθμιση του τόπου, είναι οι γνωστοί εδώ και μισό αιώνα τοπικοί παράγοντες στην Επανομή, οι οποίοι εντελώς αδίστακτα προτάσσουν τον προσωπικό τους εγωισμό, σε βάρος των δημοτών της Επανομής που ορκίστηκαν να υπηρετούν.

Να είναι σίγουροι ότι ένα αίτημα τριάντα και πλέον ετών για την δημιουργία του περιφερειακού δρόμου, εκτελείται και θα συνεχίσει να εκτελείται κανονικά, ακόμη και αν, όχι μόνο τον αδελφό του Δημάρχου συκοφαντήσουν, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο!

Άλλωστε αποτελεί τιμή για μας, ο Δήμαρχος να είναι πάντα μπροστάρης σε κάθε έργο και ας εγκαλείται από τους εισαγγελείς που ασχολούνται με τα χώματα των έργων, ενώ κάποιους άλλους τους εγκαλούν οι εισαγγελείς διαφθοράς «για πρόκληση ζημιάς στο Δήμο περισσότερης του 1.200.000 ευρώ».

Οι δημότες έχουν και μνήμη και κρίση και έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς”.

Αφήστε μια απάντηση