Κούτουκας για Μαυρομάτη: ” Αυτός που μας είχε βουτηγμένους στα σκουπίδια εγκαλεί τον σημερινό δήμαρχο για την καθαριότητα” (έγγραφα)

Κούτουκας για Μαυρομάτη: ” Αυτός που μας είχε βουτηγμένους στα σκουπίδια εγκαλεί τον σημερινό δήμαρχο για την καθαριότητα” (έγγραφα)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η χθεσινή ανακοίνωση του Γιάννη Μαυρομάτη, ο οποίος ως επικεφαλής της παράταξης “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, αναφέρθηκε στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ένα θέμα παντελώς άλυτο επί δικής του θητείας, όντας πρόβλημα δυσφήμησης του Δήμου ανά το πανελλήνιο. Κι όμως, ο κ. Μαυρομάτης επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό…

Ο αντιδήμαρχος, Κώστας Κούτουκας, με μακροσκελή του ανάρτηση απάντησε επειδή ” όποιος λέει πολλά ψέματα πρέπει να έχει πολύ καλή μνήμη”, όπως τονίζει χαρακτηριστικά:

«Όποιος λέει πολλά ψέματα πρέπει να έχει πολύ καλή μνήμη.»
(Κοϊντιλιανός, Ρωμαίος ρήτορας)

Αυτός που μας είχε βουτηγμένους στα σκουπίδια και στα ογκώδη απορρίμματα, ενώ ήταν ο κατεξοχήν υπεύθυνος για την κατάντια του Δήμου και το δράμα των δημοτών, των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, αυτός λοιπόν εγκαλεί τον σημερινό Δήμαρχο, τον Γιώργο Τσαμασλή, για την καθαριότητα και διαπιστώνει στον Δήμο μας:

«Βρωμιά, δυσοσμία και σκουπιδότοποι παντού, σε ρεματιές, σε αφύλακτες ή ακαλλιέργητες εκτάσεις σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο χώρος πέριξ του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της Ν. Μηχανιώνας. Μια μεγάλη έκταση στα όρια Κερασιάς και Ν. Μηχανιώνας, σε μικρή απόσταση από τα πρώτα σπίτια, που ως Διοίκηση, την καθαρίσαμε και την εξυγιάναμε. Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας και της απραξίας του κυρίου Δημάρχου, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια ανεξέλεγκτη χωματερή.»

Βλέπουμε, ότι συντονισμένα και χωρίς ντροπή εγκαλούν τον σημερινό Δήμαρχο για την καθαριότητα, προκειμένου να τον συκοφαντήσουν, παραπληροφορώντας τους δημότες.

Επισυνάπτω το υπ’ αρ. πρωτ. 12289 έγγραφο της Διεύθυνσης καθαριότητας που εστάλει στις 3 Ιουλίου 2019 στον προηγούμενο Δήμαρχο, δύο μήνες πριν αποχωρήσει, στο οποίο με πραγματική αγωνία ο Διευθυντής καθαριότητας αναφέρει ότι η συγκεκριμένη περιοχή, που δήθεν “εξυγίανε” ο πρώην Δήμαρχος, «έκλεισε από τα μπάζα και δεν περνούν ούτε τα απορριμματοφόρα». Μάλιστα, αναφέρει ότι για την κατάντια αυτή ευθύνονται οι συνεργάτες του!

Επειδή η αλήθεια είναι ισχυρότερη από το ψέμα,
επειδή ο Γιώργος Τσαμασλής αγωνίζεται για τον δήμο μας και τους κατοίκους του,
επειδή θα ήμαστε εδώ να αποκαλύπτουμε τα ψέματά σας γνωστοποιώντας την αλήθεια,
δεν θα πετύχετε το άσπρο να γίνει μαύρο, ό,τι και να πράξετε, γιατί το παρελθόν σας δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας και αυτό το γνωρίζουν οι δημότες!”, κατέληξε ο κ. Κούτουκας.

Τα σχετικά έγγραφα:

Αφήστε μια απάντηση