Κλειστό παιχνίδι στη Μηχανιώνα, 0-0 ο Ποσειδώνας με τον Μακεδονικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλειστό παιχνίδι στη Μηχανιώνα, 0-0 ο Ποσειδώνας με τον Μακεδονικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο λευκό 0-0 έμεινε το ντέρμπι της Μηχανιώνας, ανάμεσα στον Ποσιεδώνα και τον Μακεδονικό. Οι “κυανόλευκοι” έκοψαν με αυτόν τρόπο βαθμούς από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, στην επιστροφή του Γιώργου Αμανατίδη, ως αντίπαλος, μετά από 3,5 χρόνια.

Ο Γαρύφαλλος στο 13’ είχε την πρώτη καλή στιγμή για τον Μακεδονικό, με τον Ποσειδώνα να απαντά με την κεφαλιά του Καστριτσέα στο 24’ και το σουτ του Μουράτι στο 36’ που πέρασαν άουτ.

Το β’ μέρος ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες για τον Μακεδονικό με τους Τσουκάνη (49’) και Γαρύφαλλο (53’), ενώ στο 69’ ο Συλλέκτης μπλόκαρε την κεφαλιά του Τοπούζη. Δύο λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς όταν ο Ζαννάκης σέντραρε στον Τοπούζη, όμως ο Συλλέκτης του πήρε τη μπουκιά από το στόμα. Ο Ποσειδώνας λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη στο φινάλε με το δοκάρι του Φούσκα στο 88’ και την κεφαλιά του Ξανθόπουλου στη συνέχεια της φάσης που πέρασε άουτ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Κάλφας): Συλλέκτης, Μπάρδας (90’ Παϊραζίδης), Προκοπίου, Λαγόντσος, Καστριτσέας, Παπαγεωργίου, Φούσκας, Κεφαλάς (73’ Ζουρνατζάκης), Ιγνατίδης (53’ Τσακιρίδης), Ξανθόπουλος, Μουράτι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου (84’ Κυζίλης), Αναγνώστης, Πολύζος, Σαραγιώτης, Βασιλείου (72’ Δοξάκης), Ουζούνογλου (57’ Καράμπελας), Μπρατσιάνι (57’ Ζαννάκης), Τοπούζης, Γαρύφαλλος, Τσουκάνης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας-Κοζάνη 1-2
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Θύελλα Σαρακηνών 0-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΜΗΧ.-Μακεδονικός 0-0
Πόντιοι Κοζάνης-Αστέρας Καληράχης 1-0
Αγ. Ματθαίος-Εδεσσαϊκός 1-4
Ηρακλής Αμπ.-Λευκίμμη 2-2

Δείτε σε βίντεο όλη την αναμέτρηση:

Αφήστε μια απάντηση