Κι όμως ο Γιάννης Μαυρομάτης εξακολουθεί να μιλά για…βρώμικο Δήμο!!!-Ξαναδείτε βίντεο της ΕΡΤ3 του 2019

Κι όμως ο Γιάννης Μαυρομάτης εξακολουθεί να μιλά για…βρώμικο Δήμο!!!-Ξαναδείτε βίντεο της ΕΡΤ3 του 2019

Κι όμως ο Γιάννης Μαυρομάτης εξακολουθεί να μιλά για σκουπίδια στον Δήμο Θερμαϊκού, μην αλλάζοντας ατζέντα και επιμένοντας σε ένα θέμα το οποίο τον οδήγησε στην ήττα το 2019.

Παρά ταύτα και πέρα από κάθε εκλογική και πραγματική λογική ο επικεφαλής της παράταξης “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, εξέδωσε νέα ανακοίνωση, θέλοντας να “αποδομήσει” το βασικό πλεονέκτημα του νυν δημάρχου, περί καθαρού Δήμου. Ενα γεγονός που άπαντες παραδέχονται, ο κ. Μαυρομάτης όμως εξακολουθεί να το αμφισβητεί, σε μια πρακτική πέρα ως πέρα ανεξήγητη και εγωϊστική.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

” Ιδού η καθαριότητα του κυρίου Δημάρχου!
Οι φωτογραφίες που «ανεβάζουμε» σήμερα, είναι έξω από τα Κοιμητήρια της Ν. Μηχανιώνας. Είναι από τις εικόνες που διαψεύδουν τον κύριο Δήμαρχο, όταν αλλαζονικά καμαρώνει ότι καθάρισε το Δήμο.
Στον δρόμο που οδηγεί προς τα Κοιμητήρια, είναι πεταμένα σκουπίδια πλαστικά, κουβάδες, σπασμένα ντουλάπια, ξεχαρβαλωμένοι καναπέδες, παλιά στρώματα, γυψοσανίδες, σπασμένα νοβοπάν, και ό, τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Και όπως είναι εμφανές, δεν βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη εκεί. Στοιβάζονται εδώ και πολύ καιρό.
Αυτή είναι η πανάκριβη καθαριότητα των 10 εκ. ευρώ που πληρώνει ο κύριος Δήμαρχος σε εργολάβους!
Νομίζει ότι για να είναι ένας Δήμος καθαρός, αρκεί να μαζεύονται τα σκουπίδια από τους κάδους απορριμμάτων στους δρόμους γύρω από το Δημαρχείο.
Η παραλία της Περαίας, είναι βρώμικη. Αναρτήσαμε ήδη τις ανάλογες φωτογραφίες. Ξεβρασμένα φύκια, φύλλα, κλαδιά, απορρίμματα παντού στην αμμουδιά. Οι παιδικές χαρές είναι σε κακό χάλι. Ένας τεράστιος, βρωμερός σκουπιδότοπος, έχει δημιουργηθεί δίπλα στο ΣΜΑ Ν. Μηχανιώνας. Μπόχα και κουνούπια κάνουν τη ζωή των περιοίκων αφόρητη.
Για όλα, έχουμε παρουσιάσει και τα αντίστοιχα φωτογραφικά ντοκουμέντα, αλλά ο κύριος Δήμαρχος, παρακολουθεί μόνο ότι βρίσκεται στην περίμετρο γύρω από το γραφείο του στο Δημαρχείο.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν, οι πολίτες έχουν μάτια και βλέπουν”.

Πριν από μόλις δύο ημέρες το BestCity.gr, γύρισε το χρόνο στο 2019, τότε που ο Δήμος ήταν πραγματικά πνιγμένος στα σκουπίδια με τους πολίτες να κάνουν λόγο για δυσοσμία, έλλειψη υποδομής και εστίες μολύνσεως από τους τόνους των σκουπιδιών που ήταν στοιβαγμένοι στους δρόμους.

Το ρεπορτάζ ΔΕΝ είναι δικό μας. Είναι της ΕΡΤ3. Ξαναδείτε το:

Αφήστε μια απάντηση