ΚΙΝΑΛ: Φαβορί για γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Κοκολάκης

ΚΙΝΑΛ: Φαβορί για γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Κοκολάκης

Ενας δικός μας άνθρωπος, εδώ από τον Δήμο Θερμαϊκού, φαίνεται πως είναι το μεγάλο φαβορί, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Θεσσαλονίκης του Κινήματος Αλλαγής.

Πρόκειται για τον κ. Κώστα Κοκολάκη, άλλοτε υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και φυσικά κάτοικο Περαίας. Ο κ. Κοκολάκης, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και αναλάβει την συγκεκριμένη θέση, θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Κυανίδη ο οποίος θα είναι υποψήφιος για τη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Στους υποψήφιους για τις υπόλοιπες 14 θέσεις του Οργάνου (πλην Κοκολάκη) περιλαμβάνονται ο απερχόμενος αναπληρωτής γραμματέας Αχιλλέας Μεταλλούλης, καθώς και οι Γιάννης Καραγιάννης, Μιχάλης Τερζής, Μαρία Κυλαζίδου, Βίκυ Παπαγεωργίου, Κώστας Πατσαλάς, Κώστας Καϊκής, Μαρία Αγγελιδάκη, Γιώργος Γρηγορούδης, Αλεξία Λαζαρίδου, Γιώργος Τσολάκης, Βασίλης Μπαγιάτης, Σάββας Σερασίδης, Βάκης Τόπης, Μάκης Κυρτζαλιώτης, Σταύρος Βαρβαρίδης, Άννα Βουλγαράκη, Ευαγγελία Πάσιου, Γιάννης Μπαταζαρακίδης, Δροσούλα Παντέλογλου.

Από τη Β’ Θεσσαλονίκης πρόκειται να εκλεγούν και 103 σύνεδροι καθώς και τα μέλη των Σ.Ε. των οκτώ δημοτικών οργανώσεων.

Ολ΄ αυτά στις κάλπες που στήνει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, την προσεχή Κυριακή, για την επιλογή συνέδρων, οργανώσεων αλλά και ονόματος. Στον Δήμο Θερμαϊκού εκλογικά τμήματα θα υπάρξουν σε Ν. Επιβάτες (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου) και Μηχανιώνα (ΚΑΠΗ).

Ιδού το ψηφοδέλτιο για την ονομασία:

Αφήστε μια απάντηση