ΚΙΝΑΛ: Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ των δύο μονομάχων για την ηγεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΙΝΑΛ: Ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ των δύο μονομάχων για την ηγεσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα στους δύο μονομάχους για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με τον χρόνο πλέον να μετρά αντίστροφα.

Με «καρφιά» και υψηλούς τόνους συνεχίζεται η μονομαχία Ανδρουλάκη – Παπανδρέου ενόψει της 2ης Κυριακής.

«Τιμώ τον πρώην πρωθυπουργό»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι θέλει μια ειρηνική νίκη, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπολύει νέα επίθεση.

«Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αναδείξει μια παράταξη» σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσω κανέναν δρόμο έντασης. Δε θα πω γιατί να μην ψηφίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου, θα πω γιατί θέλω οι πολίτες να μου δώσουν τη δυνατότητα και να με ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε ότι μια εκλογή Ανδρουλάκη σημαίνει κενό εξουσίας στη Βουλή. «Θα κάνει πάρτι ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας. Και δε θα υπάρχει ουσιαστική εκπροσώπηση στη Βουλή» ανέφερε.

Υπαινιγμούς για την στήριξη Λοβέρδου σε Ανδρουλάκη διατυπώνει ο Γιώργος Παπανδρέου. «Δεν ξέρω ποια είναι η συμφωνία μεταξύ τους» πρόσθεσε.

Ασυμφωνία μεταξύ των δύο υπάρχει και στο θέμα του debate, αφού ο Νίκος Ανδουλάκης ζητά τηλεμαχία με τους όρους του πρώτου γύρου, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου ζητά θεματικό ντιμπέιτ με μεγαλύτερους χρόνους και περισσότερες ερωτήσεις μεταξύ υποψηφίων.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Αφήστε μια απάντηση