“Καυστική” Ζιούτα για Μελόνι: “Απαξιώνει και υποβιβάζει τη γυναίκα και τον ρόλο της”

“Καυστική” Ζιούτα για Μελόνι: “Απαξιώνει και υποβιβάζει τη γυναίκα και τον ρόλο της”

“Καυστική” ανάρτηση από την Κατερίνα Ζιούτα για την νηκήτρια των ιταλικών εκλογών, Τζόρτζια Μελόνι. Εχουν ιδιαίτερη σημασία τα λόγια της κ. Ζιούτα, διότι είναι από γυναίκα σε γυναίκα…

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέροντα έγραψε η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στη Β΄ Θεσσαλονίκης:

“Εάν είχα ψηφίσει ως γυναίκα-λέμε τώρα-την Meloni και λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες, έβλεπα το βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, να κλείνει πονηρά το μάτι κοιτάζοντας την κάμερα, κρατώντας δυο πεπόνια, που στα ιταλικά η λέξη meloni-όπως το επώνυμο της δλδ- σημαίνει βυζιά, να λέει «τα είπα όλα»…νομίζω πως θα ένιωθα τουλάχιστον ηλίθια και εξαπατημένη.

Ας το πάρουμε απόφαση, στον στίβο της πολιτικής, αναπαράγονται τα χειρότερα σεξιστικά στερεότυπα σε βάρος των γυναικών και από τους άντρες αλλά κυρίως από τις γυναίκες.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν σχολίαζε τα πεπόνια της κάποιος άντρας, ούτε αν άντρας υποψήφιος προέβαλε αντιστοίχως τα…καρύδια του.

Είναι πραγματικά λυπηρό να εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα μια γυναίκα, που αντί να αποτελεί πρότυπο, απαξιώνει και υποβιβάζει τη γυναίκα και τον ρόλο της στη δημόσια σφαίρα με τέτοιο χυδαίο τρόπο. Κρίμα”.

Αφήστε μια απάντηση