Κατσαβάκης στο BestCity.gr: ” Θα γίνει δουλειά σε βάθος στο Αγγελοχώρι”

Κατσαβάκης στο BestCity.gr: ” Θα γίνει δουλειά σε βάθος στο Αγγελοχώρι”

Ο Παναγιώτης Σολομωνίδης, έκανε το μεγάλο ΜΠΑΜ, φέρνοντας προπονητή στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου τον πολύπειρο, Μάκη Κατσαβάκη. Πλέον, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα αύριο στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, όπου στις 6 το απόγευμα, θα βρεθεί ο κόουτς για την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα.

Ποιο είναι όμως το πλάνο του Μάκη Κατσαβάκη για το Αγγελοχώρι; Αφορά μόνο την πρώτη ομάδα ή πρόκειται για κάτι γενικότερο;

“Ασφαλώς και δεν αφορά στενά την πρώτη ομάδα. Ερχομαι στο Αγγελοχώρι με στόχο να δημιουργήσουμε υποδομές και Σχολή Ποδοσφαίρου μέσω της οποίας θα γίνει οργανωμένη δουλειά”, λέει στο BestCity.gr ο κ. Κατσαβάκης και συνεχίζει: ” Εχω πολύ αγάπη στα νέα παιδιά, μ΄ αρέσει να δουλεύω μαζί τους και τώρα, μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, νομίζω πως μπορώ να μεταδώσω αυτό που πρέπει, ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα”.

Και συνεχίζει ο κόουτς μιλώντας πάντα για τις υποδομές: ” Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά χωλαίνουμε στην αξιοποίησή του. Στις πόλεις λείπουν οι χώροι, κάτι που δεν συμβαίνει στο Αγγελοχώρι, οπότε εκεί μπορούν να γίνουν σπουδαία πράγματα και να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Εχω μιλήσει με τον κ. Σολομωνίδη και έχω πάρει διαβεβαιώσεις πως θα γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Θεωρώ ότι θα γίνει δουλειά σε βάθος στο Αγγελοχώρι”.

Οσο για την πρώτη ομάδα η οποία πάει για άνοδο στην Α1 κατηγορία, ο κ. Κατσαβάκης, υπογραμμίζει: ” Πέραν όσων είπαμε παραπάνω για τις υποδομές, θα γίνει προσπάθεια και στην πρώτη ομάδα του Κεραυνού, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος που έχει τεθεί. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το πρότζεκτ που αναλαμβάνω!”, κατέληξε ο νέος προπονητής του “Αγιαξ”.

Αφήστε μια απάντηση