Κατάθεση ψυχής από τους “ήρωες” άνδρες του Περσέα-Στρίμωξαν στα “σχοινιά” τον Αρη-Νέα ευκαιρία παραμονής με Πανερυθραϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατάθεση ψυχής από τους “ήρωες” άνδρες του Περσέα-Στρίμωξαν στα “σχοινιά” τον Αρη-Νέα ευκαιρία παραμονής με Πανερυθραϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα απίστευτο ματς έγινε χθες βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, όπου ένας ηρωϊκός Περσέας, κατάφερε να στριμώξει στα “σχοινιά” τον Αρη, χάνοντας στις λεπτομέρειες την παραμονή στη Pre League.

Το τελικό 3-1 στα σετ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς ο Περσέας ήταν καλύτερος από τον Αρη και δικαιούνταν να οδηγήσει την αναμέτρηση στο ταϊ μπρεϊκ όπου όλα θα μπορούσαν να συμβούν.

Αντ΄ αυτού, ο διαιτητής Αβραμίδης στέρησε αυτή τη δυνατότητα από τους “πορτοκαλί”, αδικώντας τους στην τελευταία φάση του 4ου σετ, δίνονντας τον 40ο (!!!) πόντο στον Αρη ο οποίος πήρε το σετ και τελικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον Περσέα ο οποίος έχασε τα δύο πρώτα σε με 25-21 και 25-22, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Αλέξανδρου Καμπερίδη ανέβασε ταχύτητα, παίρνοντας το 3ο σετ με 23-25 και φτάσαμε στο γκραν-γκινιόλ 4ο σετ όπου το τελικό 40-38 τα λέει όλα όσον αφορά τη μάχη που έγινε.

Πάντως ο Περσέας θα έχει άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή του στη Pre League στα τελευταία ματς τον play out με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό.

Δείτε όλο το ματς ΑΡΗΣ-ΠΕΡΣΕΑΣ, ΕΔΩ:

Αφήστε μια απάντηση