Καραγιαννακίδης: “Δεν υπάρχει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ που να μην υπερτερεί η Νέα Δημοκρατία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καραγιαννακίδης: “Δεν υπάρχει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ που να μην υπερτερεί η Νέα Δημοκρατία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις θέσεις του για μια σειρά θεμάτων ανέλυσε, μιλώντας στο ATLAS TV, ο Νίκος Καραγιαννακίδης.

“Για την «ευαίσθητη» Αριστερά δεν ακούστηκε ποτέ μια συγγνώμη για τα αθώα θύματα της Marfin. Δεν έγινε ποτέ καμία πορεία, καμία διαμαρτυρία για αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδικα.

📌Δεν υπάρχει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ που να μην υπερτερεί η Νέα Δημοκρατία, αυτό καταδεικνύεται άλλωστε και σε όλες τις μετρήσεις. Η Οικονομία είναι ένα ακόμη ατού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Αύξηση κατώτατου μισθού, αύξηση συντάξεων, ιστορικοί ρυθμοί ανάπτυξης.

📌Είναι τόσο απελπισμένος ο κ. Τσίπρας που ψάχνει να εξαπατήσει πολιτικά τα παιδιά που ετοιμάζονται να δώσουν τώρα Πανελλήνιες εξετάσεις, υποσχόμενος την κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια.

📌Τα σχόλια Ηλιοπουλου – Ζουράρι για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αποδεικνύουν ότι είναι πρώτα Αριστεροί και μετά επιστήμονες. Είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος της επιστημονικής επάρκειας του κυρίου Ηλιόπουλου που διδάσκει στο ιδιωτικό Harvard να στρέφεται κατά της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα!

📌Υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθηγητές που δεν θέλουν κρατικά πανεπιστήμια εδώ αλλά πηγαίνουν και διδάσκουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Κύπρο γιατί πληρώνονται αδρά. Οι άνθρωποι είναι απόλυτα υποκριτές! Γιατί ο κύριος Ηλιόπουλος δε λέει στις ΗΠΑ ότι δεν θέλει να διδάσκει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο; Οι άνθρωποι αυτοί κοροϊδεύουν την ελληνική κοινωνία”, ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση