Καραγιαννίδης στο BestCity.gr: « Να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα»

Καραγιαννίδης στο BestCity.gr: « Να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα»

Όπως όλα δείχνουν, οι εθνικές εκλογές βρίσκονται προ των πυλών και ένα νέο κόμμα έχει κάνει την εμφάνισή του και μάλιστα με υψηλές φιλοδοξίες. Πρόκειται για το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά» του Φαίδωνα Βόβολη. Το BestCity.gr, συνάντησε τον εκφραστή του κινήματος στην περιοχή μας, τον κ. Νίκο Καραγιαννίδη.

Ο κ. Καραγιαννίδης, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Θεσσαλονίκης και μας ανέλυσε το πρόγραμμα και τους λόγους για τους οποίους μπαίνει στην εκλογική μάχη.


Διαβάστε την συνέντευξη:

-Ξεκινάτε έναν εκλογικό αγώνα με «ορμητήριο» την Περαία στο πλευρό του κόμματος του κ. Βόβολη, «Ελεύθεροι Ξανά». Ποιο είναι το κίνητρο γι αυτή την προσπάθεια;

«Το κίνητρο είναι ότι η Ελλάδα μας δεν πάει καλά. Η χώρα βρίσκεται σ΄ ένα τέλμα, διότι την διοικούν άνθρωποι οι οποίοι δεν την αγαπούν. Επειδή, λοιπόν, πιστεύω πολύ στον αρχηγό μας, τον κ. Φαίδωνα Βόβολη, τον καρδιολόγο, ο οποίος είναι ένα παλικάρι τίμιο και καθαρό, αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του, προκειμένου να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα!»

-Ποιος είναι ο Νίκος Καραγιαννίδης;

«Είμαι συνταξιούχος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, μετά από 30 χρόνια υπηρεσίας. Ηταν μια έντονη δουλειά με πολλές συγκινήσεις, καθώς γνώρισα ηθοποιούς και σκηνοθέτες γνωστούς ανά το πανελλήνιο…»

-Πολιτικά είστε «άφθαρτος», καθώς δεν έχετε ασχοληθεί άλλη φορά με τα κοινά…

«Αυτό θα έλεγα είναι και μια αρχή του κινήματός μας, διότι έχει παρθεί μια απόφαση να μην συνεργαστεί με κανέναν πρώην ή νυν πολιτικό. Οσοι μπαίνουν στους «Ελεύθερους Ξανά» ασχολούνται για πρώτη φορά. Είμαστε ένα «αμόλυντο» κίνημα, ένα καθαρό κίνημα!»

-Το πρόγραμμα του κινήματος;

«Το πρόγραμμα συνοψίζεται με δυο λέξεις στο εξής: Να ανακινήσουμε τις μηχανές της Ελλάδας, ώστε ν΄ αλλάξει πορεία και να κάνουμε κάτι για τα παιδιά αυτής της χώρας. Να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο, γιατί δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε στην Ελλάδα»

-Γιατί, λοιπόν, να ψηφίσει ο κόσμος τον Νίκο Καραγιαννίδη στις εκλογές που απ΄ ότι φαίνεται έρχονται σύντομα;
«Γιατί θεωρώ πως είμαι ένας τίμιος άνθρωπος, ένας ενεργός πολίτης, με γνώσεις σε πολλά θέματα της καθημερινότητας, διότι είμαι μέσα από τη ζωή, με παραστάσεις από τα ταξίδια που έχω κάνει στο εξωτερικό, επομένως πιστεύω πως μπορώ μέσα απ΄ αυτή την εμπειρία ζωής που έχω να βοηθήσω τον τόπο»

-Πως κινείστε προεκλογικά;

«Πάμε παντού, προκειμένου να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα και τις ιδέες του κινήματος. Το κακό είναι πως η Β΄ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πρόκειται για 180 χωριά! Συνεπώς, χρειάζεται χρόνος και κόπος για να έρθουμε σε επαφή με όλον αυτόν κόσμο. Θα το κάνουμε όμως, γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας…»

Αφήστε μια απάντηση