Καραγιαννίδης: “Η χειρότερη κυβέρνηση φεύγει και ερχόμαστε!”

Καραγιαννίδης: “Η χειρότερη κυβέρνηση φεύγει και ερχόμαστε!”

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις υποκλοπές τηλεφώνων, πήρε με επίκαιρη παρέμβασή του, ο Νίκος Καραγιαννίδης.

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με το κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”, σημειώνει:

“Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Στην χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και την απόλυτη ελευθερία, σ’ αυτή τη χώρα που το χαρακτηριστικό της είναι η αξία του ανθρώπου – η ελευθερία του, ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του, αυτές τις ημέρες διαπιστώσαμε όλοι μας ότι αυτή η ελευθερία και ο σεβασμός του ανθρώπου έχει πλέον χαθεί.

Ακούμε για υποκλοπές των προσωπικών τηλεφώνων από συνεργάτες μάλιστα του κυρίου Προέδρου της Κυβερνήσεως του κ. Μητσοτάκη που συνετέλεσαν την πράξη!

Είναι ντροπή και απανθρωπιά αυτά τα δρώμενα να λαμβάνουν χώρα σε μια χώρα που σέβεται την Δημοκρατία!

Δυστυχώς η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία μέρα με την μέρα καταρρέει ολοσχερώς. Είμαι σίγουρος, ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και θα διαπιστώσουμε ακόμα περισσότερα στον επόμενο χρόνο. Υποκλοπή= ασέβεια στην ελευθερία του ανθρώπου!

Το πρέπον είναι να ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης παραίτηση αμέσως! Είμαι σίγουρος ότι ο επόμενος μήνας ο μήνας του Φθινοπώρου θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. Είναι μήνας εκπλήξεων…. Η χειρότερη κυβέρνηση φεύγει και ερχόμαστε!”

Αφήστε μια απάντηση