Καραγιαννίδης: “Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”

Καραγιαννίδης: “Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”

Δύο ημέρες πριν από την πολιτική εκδήλωση που ετοιμάζει στην Περαία, ο Νίκος Καραγιανννίδης, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο:

“Αγαπητοί, φίλοι και φίλες του κινήματος μας,

Δύο ημέρες έμειναν μέχρι την μεγάλη ημέρα, την ημέρα που ο εκλεκτός Πρόεδρος μας κ. Φαίδωνας Βόβολης έρχεται από την Πρωτεύουσα στην Συμπρωτεύουσα στην όμορφη Θεσσαλονίκης μας και στην ” Γλυφάδα” της Θεσσαλονίκης στην όμορφη Περαία μας, την παραθαλάσσια περιοχή την “Ριβιέρα” του Θερμαϊκού κόλπου για να παραστεί στην εκδήλωση που διοργανώνει ο κ. Καραγιαννίδης Υποψήφιος Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης με το κίνημα ” Ελεύθεροι-Ξανά.

Ελάτε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας φίλοι του κινήματος μας και φίλοι που επιθυμούν να ακούσουν τις θέσεις , τις αξίες και τα ιδανικά μας να παρευρεθούμε όλοι μαζί επί το αυτό, σε μια Δημοκρατική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Κοχύλι- Beach Bar στην Περαία.

Άπαντες είστε προσκεκλημένοι όλοι οι Θεσσαλονικείς, να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει όχι την ατομική φιλοδοξία αλλά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να γνωριστούμε και να γνωρίσετε τον εκλεκτό Πρόεδρο κ. Βόβολη και τον αγαπητό μας κ. Καραγιαννίδη έναν άνθρωπος απλό , με πείρα στην ζωή και διακεκριμένο στο χώρο του πολιτισμού και του Θεάτρου.

Το γραφείο τύπου του κ. Καραγιαννίδη, οι συνεργάτες του και ο ίδιος ο κ. Καραγιαννίδης σας περιμένουμε να δώσετε το παρόν σε μια εκδήλωση που θα αφήσει το δικό της στίγμα στην περιοχή του Θερμαϊκού.

Για διευκόλυνση της τοποθεσίας παρακαλώ να καλέσετε στον αριθμό: 6970970021. Σημειώνεται ότι το μαγαζί βρίσκεται στην οδό
📍 Παύλου Κουντουριώτη 28 ” δίπλα στο παραλιακό μαγαζί Theros”.

Αφήστε μια απάντηση