Καπλάνης: “Φωτοβολταϊκά κι…. ελιές!!!”

Καπλάνης: “Φωτοβολταϊκά κι…. ελιές!!!”

Ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον… τώρα!”, Δημήτρη Καπλάνη, αναφορικά με το θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την πρόθεση της διοίκησης Τσαμασλή να τοποθετήσει φωτοβολταϊκά στον Δήμο.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Η ΔΕΥΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ψάχνει κτήματα, δημοτικά μάλιστα, για την εγκατάσταση φωτοβολταικων.
ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ .!!!!!!!!!!!!!!! (Αν η ΔΕΥΑ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ μετά από το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας γίνει ΔΕΥΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πάνε τα έσοδα????)

Όμως πρέπει οι δημότες μας να γνωρίζουν ότι η προηγούμενη διοίκηση, αυτή του κυρίου Μαυρομάτη ( με την ανοχή της τότε αντιπολίτευσης και τώρα διοίκησης του κυρίου Τσαμασλη) <<μίσθωσε>> 70 στρέμματα δημοτικής έκτασης στην περιοχή ραντάρ με ετήσιο συνολικό μίσθωμα 1100 ευρώ περίπου , για 50 χρόνια, σε αγρότη, για την καλλιέργεια ελαιόδεντρων.

Ως δημότης τότε το κατήγγειλα και προσπάθησα να το σταματήσω, προτείνοντας μάλιστα την αξιοποίηση του ως φωτοβολταικο πάρκο αλλά κανείς δεν με άκουσε .

Τώρα ακούω από κάποιους, στελέχη μάλιστα της προηγούμενης διοίκησης, να διαμαρτύρονται .

Την ζημία που προκαλέσατε στον δήμο κύριοι με την απόφαση σας να ΧΑΡΙΣΕΤΕ ένα τόσο μεγάλο δημοτικό κτήμα την υπολογίσατε η θα πάει μαζί με τις άλλες ????”.

Αφήστε μια απάντηση