Καπλάνης: ” Συμπαραστάτες του Αντώνη βάλτε από 1000 ευρώ για να απαλλαγεί από το χρέος”

Καπλάνης: ” Συμπαραστάτες του Αντώνη βάλτε από 1000 ευρώ για να απαλλαγεί από το χρέος”

Στο θέμα του χρέους του πρώην δημάρχου, Αντώνη Μαντζάρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ατελείωτες δόσεις προς το κράτος (εξαιτίας μιας υπόθεσης στο ΚΑΠΠΑ), αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον… τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης. Μάλιστα προτείνει και συγκεκριμένη λύση για το πρόβλημα, απευθυνόμενος σε όλους αυτούς που του “συμπαραστέκονται”, αλλά εκ του μακρόθεν…

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα ανάρτηση του κ. Καπλάνη:

“Ναι, εμπαιγμός αισχίστου είδους είναι αυτό που συμβαίνει σχετικά με την επιστολή και τα σχόλια για το πρόβλημα του πρώην δημάρχου με την οφειλή του.

Το χειρότερο δε όλων είναι ότι τον εμπαίζουν άνθρωποι που αν δεν ήταν αυτός δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους κι εξ αιτίας του έγιναν κάποιοι.

Θέλω λοιπόν απ όλους τους λαλίστατους <<συμπαραστάτες >> του Αντώνη, πρώην και νυν ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να μου πούνε με ποια νομική και νόμιμη διαδικασία θα εκταμιεύσουν από το ταμείο του δήμου έστω κι ένα ευρώ και επίσης με ποια διαδικασία θα το καταθέσουν ,αυτό, σε οφειλή όποιου πολίτη.
Αν στο μυαλό τους έχουν άλλα πράγματα, τα οποία κάνανε αυτοί όταν ασκούσαν διοίκηση, ας τα ξεχάσουν.
Ο σκοπός κύριοι δεν αγιάζει τα μέσα !!!!!!!!!

Ναι ηθικά και συναισθηματικά κι εγώ αντιλαμβάνομαι την αδικία ,όμως αυτό είναι άλλο και η διαχείριση των χρημάτων των δημοτών είναι επίσης άλλο.

Εδώ υπάρχουν κανόνες τους οποίους οφείλουμε να τηρούμε, ανεξάρτητα από την όποια κατανόηση η συμπάθεια.

Γνωρίζω πολύ καλά πως όποιες ενέργειες μπορούσε να κάνει για να απαλλαγεί από αυτό το άδικο βάρος τις έκανε, αλλά απέτυχαν.

Αν λοιπόν έχουν κάτι να προτείνουν ,είμαι έτοιμος να διαβάσω και να στηρίξω την όποια εισήγηση με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. Πολλοί από σας τους <<συμπαραστάτες >> κύριοι, χάριν του ΜΑΤΖΑΡΗ έχετε εισπράξει μερικές δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ όταν δίπλα του παίρνατε και τον μισθό σας και τον μισθό του προέδρου η του αντιδημάρχου.

Μπορείτε λοιπόν να συγκεντρωθείτε ,να βάλετε από 1000 ευρώ να συγκεντρώσετε το ποσό και να το καταθέσετε για να απαλλαγεί ο Αντώνης”

Αφήστε μια απάντηση