Καπλάνης: “Ηταν επιθυμία πολλών φίλων να περάσω από τη θέση της διοίκησης πριν κλείσω την 30ετή πορεία μου στα κοινά, αλλά…”

Καπλάνης: “Ηταν επιθυμία πολλών φίλων να περάσω από τη θέση της διοίκησης πριν κλείσω την 30ετή πορεία μου στα κοινά, αλλά…”

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί τους λόγους που συμμετείχε στις εκλογές που έγιναν και με τις οποίες κλείνει έναν αυτοδιοικητικό κύκλο 30 ετών, ανέβασε ο Δημήτρης Καπλάνης. Μάλιστα υπογραμμίζει πως το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε…

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο ΘΕΟΣ χαμογελά.

Αποφάσισα να συμμετέχω σ αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και όχι ως δήμαρχος.

Ήταν επιθυμία πολλών φίλων να <<περάσω >> από την θέση της διοίκησης πριν κλείσω την τριακονταετή, ανιδιοτελή, πορεία μου στα κοινά αυτού του τόπου που τόσο αγάπησα. (Η αγάπη μου αυτή έγινε αφορμή να πληγώσω τους δικούς μου ανθρώπους πολλές φορές.)

Οι συνθήκες με οδήγησαν υποψήφιο στην παράταξη ΘΕΡΜΑΓΙΚΟΣ όπου πίστεψα ότι μπορούσα με την συμμετοχή μου να διορθώσω τα κακώς κείμενα και να πάμε τον δήμο μας βήματα μπροστά.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν δικαίωσε τις προσδοκίες μου.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη που είχα και σ αυτές τις εκλογές πρώτα στο ΘΕΟ, μετά στην οικογένεια μου και σ όλους εσάς τους φίλους μου που με τιμήσατε και πάλι με την ψήφο σας.

Θέλω να συγχαρώ τους νικητές και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο τους.

Θέλω επίσης να δηλώσω πως θα είμαι παρών για όποια βοήθεια χρειαστεί να προσφέρω”.

Αφήστε μια απάντηση