Καπλάνης εναντίον όλων για τις παιδικές χαρές

Καπλάνης εναντίον όλων για τις παιδικές χαρές
SONY DSC

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον…τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης, βάλει κατά διοίκησης, αλλά και αντιπολίτευσης του Δήμου μας, σχετικά με την απόφαση κλεισίματος των παιδικών χαρών μέχρι νεοτέρας. Ο κ. Καπλάνης, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της απόφασης, στη μεν διοίκηση καταλογίζει μη υπεύθυνη συμπεριφορά σχετικά με την αμέλειά της στο θέμα της πιστοποίησης, στη δε αντιπολίτευση ανευθυνότητα, διότι τόσα χρόνια, όπως υπογραμμίζει, δεν έκανε κάτι για να λύσει το πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καπλάνη:

“ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ << ΤΕΛΟΣ>> ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Από το 2009 με νομοθετική ρύθμιση οι παιδικές χαρές για να λειτουργούν πρέπει να έχουν πιστοποίηση.
Στον δήμο μας καμία παιδική χαρά μέχρι και σήμερα δεν έχει πιστοποίηση κι όμως λειτουργούσαν παράνομα και φυσικά επικίνδυνα , μέχρι χθες που ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε κατηγορούμενος, μετά τον τραυματισμό παιδιού που έπαιζε σε παιδική χαρά του δήμου .

Ήρθε λοιπόν η διοίκηση του δήμου μας και άρον άρον ζήτησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το κλείσιμο των παιδικών χαρών.

Αναρωτιέται λοιπόν κανείς αν είναι αυτό δείγμα καλής διοίκησης και υπεύθυνης συμπεριφοράς???? ΟΧΙ φυσικά.

Έλα όμως να κρίνεις την συμπεριφορά της νυν αντιπολίτευσης και πρώην διοίκησης η οποία τόσα χρόνια δεν έκανε κάτι για γίνουν ασφαλείς οι παιδικές χαρές και τώρα ζήτησε να συνεχίσουν να λειτουργούν οι παιδικές χαρές κι ας είναι παράνομο κι ακόμα ποιο βαρύ ας είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μας .

Είπαμε να ελέγχουμε την διοίκηση για λάθη και παραλήψεις, όμως να ελέγχουμε και σύσσωμη την αντιπολίτευση (εκτός η Κα Μώραλη κι εγώ που εγκρίναμε το κλείσιμο ) για λαϊκισμό ,αυτό πάει πολύ!!!!!!!!!!!!”

Αφήστε μια απάντηση