Καπλάνης έξω απ’ τα δόντια: ” Είναι η Περαία σε κίνδυνο ; Ναι φίλοι μου , κινδυνεύει από τους…σωτήρες της!”

Καπλάνης έξω απ’  τα δόντια: ” Είναι η Περαία σε κίνδυνο ; Ναι φίλοι μου , κινδυνεύει από τους…σωτήρες της!”

Μία ανακοίνωση “έξω απ΄ τα δόντια” για τη σύναξη που ετοιμάζουν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, την προσεχή Κυριακή, σε ξενοδοχείο της Περαίας, εξέδωσε ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον… τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης, ο οποίος, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν πρόκειται να συμμετάσχει.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Ετερόκλητες συνάξεις για το παρόν και το μέλλον της Περαίας!

Είναι η ΠΕΡΑΙΑ σε κίνδυνο ;

Ναι φίλοι μου , κινδυνεύει από τους …σωτήρες της !

Μαθαίνουμε ότι με πρωτοβουλία του παλιού δημάρχου, Αντώνη Ματζάρη, έγιναν συναντήσεις στις οποίες συμμετείχαν οι κύριοι Μαυρομάτης , Τζέκος , Χατζαβαλάσης και Παράσχου. Κοινός τόπος αυτών των συναντήσεων η <<ανησυχία >> για το παρόν και το μέλλον της Περαίας σε θεωρητικό πεδίο, καθώς άλλοι συμμετείχαν από άγνοια και άλλοι από πολιτική σκοπιμότητα.

Όταν όμως η πρωτοβουλία αναπτύσσεται από τον κ. Μαντζάρη και σε χρονική περίοδο που οι συγκλίσεις επιβάλλεται να έχουν μοναδικό κίνητρο την αποφυγή επανάληψης επιζήμιων καταστάσεων, προσωπικά, όπως κάθε ενδιαφερόμενος δημότης , αναρωτιέμαι τώρα κι εγώ, ποιος να σώσει την Περαία! Μήπως ο κύριος Μαυρομάτης που επί πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα, η μήπως αυτός που επί των ημερών του έγιναν πράγματα που μας ταλαιπωρούν μέχρι σήμερα;

Τι θα κάνει δηλαδή; Ή, για να ρωτήσω αλλιώς: τι πραγματικά επιδιώκει και σε ποιες εξελίξεις αποσκοπεί ; Πως θα σώσει την Περαία ?
Θα ξηλώσει το RADAR το οποίο αυτός μας το έφερε;

Θα ξηλώσει τον διάδρομο 1028 του αεροδρομίου ,ο οποίος καταστρέφει της ακτές μας? Την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η οποία προέβλεπε την διάβρωση των ακτών μας και οι οποίες έχουν διαβρωθεί, την ενέκρινε αυτός και για να είμαι δίκαιος και ο νυν δήμαρχος κύριος Τσαμασλης,ως μέλος νομαρχιακού συμβουλίου.

Θα πάρει πίσω ένα γενικό πολεοδομικό ατελέσφορο που τυραννά τους συνδημότες μας;

Θα αλλάξει τους όρους κατασκευής του πολιτιστικού κέντρου που αυτός όρισε, για τελειώσει κάποτε κι αυτό;

Νομίζω, δεν χρειάζεται να επεκταθώ περισσότερο .Όλοι ξέρουμε πότε και γιατί τα έβαλε με τον νυν δήμαρχο . Τα κίνητρά τους ,λοιπόν ,είναι πολιτικά και όχι η Περαία.

Αναρωτιέμαι, θέλουν να αναστήσουν το ΠΑΣΟΚ ή να διώξουν τον νυν δήμαρχο ; Αν θέλουν το πρώτο να τους πούμε ότι άδικα ελπίζουν . Αν θέλουν το δεύτερο με αυτά που κάνουν μάλλον το αντίθετο θα πετύχουν!”

Αφήστε μια απάντηση